Skip to main content

Κόρινθος: Σε κρίσιμη κατάσταση 50χρονος που δέχθηκε επίθεση από σφήκες

Ο άνδρας μεταφέρθηκε από τον συνάδελφό του σε άσχημη κατάσταση στο νοσοκομείο Κορίνθου, όπου εκεί οι γιατροί τον διασωλήνωσαν.

Μάχη για τη ζωή του δίνει στο νοσοκομείο των Αγίων Αναργύρων στην Αθήνα ένας 50χρονος εργάτης μετά από επίθεση από σφήκες στην Κόρινθο.

Ο 50χρονος υπάλληλος των Τεχνικών υπηρεσιών της Αντιπεριφέρειας Κορινθίας, δέχθηκε πάνω από 300 τσιμπήματα από σφήκες, και αυτή τη στιγμή νοσηλεύεται διασωληνωμένος και σε κρίσιμη κατάσταση, αφού υπέστη σοβαρό αλλεργικό σοκ.

Σύμφωνα με το korinthostv.gr, σμήνος από σφήκες επιτέθηκε στο χειριστή τσάπας που πραγματοποιούσε εργασίες. Ο άνδρας μεταφέρθηκε από τον συνάδελφό του σε άσχημη κατάσταση στο νοσοκομείο Κορίνθου, όπου εκεί οι γιατροί τον διασωλήνωσαν. Ωστόσο, μέχρι κι αυτή την ώρα περιμένουν να βρεθεί ένα κρεβάτι σε ΜΕΘ.

Αξίζει ωστόσο να σημειωθεί πως από τη στιγμή που στην Κόρινθο υπάρχουν μόνο 6 κλίνες ΜΕΘ οι οποίες είναι για COVID περιστατικά, ο 50χρονος διασωληνώθηκε αρχικά εκτός ΜΕΘ, ενώ αργότερα βρέθηκε κρεβάτι σε νοσοκομείο των Αγίων Αναργύρων στην Αθήνα όπου μεταφέρθηκε σε κρίσιμη κατάσταση.