Skip to main content

Κορωνοϊός: Εξέδρα «Νόρμαν Χάντερ» στο γήπεδο της Λιντς

O σύλλογος της Championship αποφάσισε με αυτόν τον τρόπο να τιμήσει τον εμβληματικό βετεράνο παίκτη της που έφυγε πρόσφατα από τη ζωή.

Το όνομα του Νόρμαν Χάντερ θα πάρει η δυτική εξέδρα του «Elland Road» προς τιμήν του θρυλικού άσου της Λιντς που έφυγε πρόσφατα από τη ζωή, χτυπημένος από τον κορωνοϊό.

Ο σύλλογος της Championship αποφάσισε να τιμήσει με αυτόν τον τρόπο τον Χάντερ, ο οποίος υπήρξε μέλος των «παγωνιών» στα τέλη της δεκαετία του 1960 και τις αρχές του 1970 και παγκόσμιος πρωταθλητής με την Εθνική Αγγλίας το 1966.

Με 726 συμμετοχές στα 14 χρόνια που φόρεσε τη φανέλα της (1962-1976), η κερκίδα θα φέρει δικαιωματικά το όνομά του. «Θα γίνει ένας αθάνατος στο Elland Road, μαζί με τον Ντον Ρίβι και τον Τζον Τσαρλς που επίσης έχουν δώσει τα ονόματά τους σε κερκίδες, καθώς φυσικά και με τον σπουδαίο Μπίλι Μπρέμνερ, το άγαλμα του οποίου στέκει υπερήφανο έξω από το διάσημο γήπεδό μας» αναφέρει η ανακοίνωση της Λιντς, ενώ η χήρα του, Σου Χάντερ, δήλωσε:

«Ως οικογένεια αισθανόμαστε βαθιά συγκίνηση από την απόφαση του συλλόγου να δώσει στη δυτική κερκίδα το όνομα του Νόρμαν. Θα θέλαμε να ευχαριστήσουμε του φίλους της ομάδας για τα μηνύματα συμπαράστασης που λάβαμε τις τελευταίες ημέρες. Επίσης, για ακόμα μία φορά θα θέλαμε να ευχαριστήσουμε τους γιατρούς, το νοσηλευτικό προσωπικό και όλους όσοι στάθηκαν κοντά στον Νόρμαν».