Κυριακή 24 Οκτωβρίου 2021
x

ΚΟΡΩΝΟΪΟΣ - ΧΑΝΤΜΠΟΛ:ΑΝΑΒΛΗΘΗΚΕ Η ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗ ΤΗΣ Α1 ΣΕ ΑΝΔΡΕΣ-ΓΥΝΑΙΚΕΣ

Η απόφαση επηρεάζει την 21η αγωνιστική της Α1 ανδρών, που ήταν προγραμματισμένη για το διάστημα 14-18/3 και περιλάμβανε το μεγάλο παιχνίδι ΑΕΚ-ΟΣΦΠ.

Την αναβολή της επόμενης αγωνιστικής των εθνικών πρωταθλημάτων, ως μέτρο πρόληψης για τη διάδοση του κορωνοϊού αποφάσισε η Ομοσπονδία Χάντμπολ.

Σημειώνεται πως η σχετική απόφαση επηρεάζει την 21η αγωνιστική της Α1 ανδρών, που ήταν προγραμματισμένη για το διάστημα 14-18 Μαρτίου και περιλάμβανε το μεγάλο παιχνίδι ΑΕΚ-Ολυμπιακός, καθώς και τη 16η αγωνιστική της Α1 γυναικών (τις ίδιες ημερομηνίες).

Παράλληλα η ΟΧΕ ανακοίνωσε την αναστολή των ηλικιακών πρωταθλημάτων για όσο διάστημα παραμένουν κλειστά τα σχολεία.

Αναλυτικά τα όσα αναφέρει η Ομοσπονδία:

«Η Ομοσπονδία Χειροσφαιρίσεως Ελλάδος ανακοινώνει την αναβολή όλων των Εθνικών Πρωταθλημάτων της τρέχουσας αγωνιστικής για προληπτικούς λόγους δημόσιας υγείας.

H ΟΧΕ σε συνεργασία με τους αρμόδιους φορείς θα επανεξετάσει τα δεδομένα σε σχέση με την εξέλιξη του κορονοϊου στην πατρίδα μας και σε κάθε περίπτωση θα πάρει όλα τα απαραίτητα μέτρα που χρειάζονται για την προστασία όλων των συντελεστών του αθλήματος.

Αναφορικά με τα ηλικιακά πρωταθλήματα μετά από εισήγηση της ΕΑΠ/ΟΧΕ, αναβάλλονται για όσο διάστημα παραμένουν κλειστά τα εκπαιδευτικά ιδρύματα της χώρας».
A+
A-ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ ΣΤΗΝ ΑΡΧΗ ΤΟΥ ΑΡΘΡΟΥ