Τρίτη 20 Απριλίου 2021
x

ΚΟΡΩΝΟΪΟΣ - ΙΩΑΝΝΙΝΑ: ΧΕΙΡΟΥΡΓΗΘΗΚΕ ΝΕΑΡΗ ΜΕ ΝΕΟΠΛΑΣΜΑ ΓΑΣΤΡΕΝΤΕΡΙΚΟΥ ΣΥΣΤΗΜΑΤΟΣ

Η ασθενής έχει ιστορικό πρόσφατης νόσησης από SARS-CoV-2 και παρά την κλινική ανάρρωσή της συνεχίζει να εμφανίζει θετικά test PCR.

Με επιτυχία ολοκληρώθηκε χθες στο νοσοκομείο Ιωαννίνων ογκολογικού χαρακτήρα μείζονα χειρουργική επέμβαση, σε νεαρή ασθενή που πάσχει από νεόπλασμα γαστρεντερικού συστήματος και η οποία είχε νοσήσει από κορωνοϊό.

Όπως ανακοίνωσε η διοίκηση του νοσοκομείου, η ασθενής έχει ιστορικό σχετικά πρόσφατης νόσησης από SARS-CoV-2 και παρά την κλινική ανάρρωσή της συνεχίζει να εμφανίζει θετικά test PCR.

Για την πραγματοποίηση, τόσο της επέμβασης, όσο και της νοσηλείας της ασθενούς, ελήφθησαν όλα τα απαραίτητα μέτρα ελέγχου του κινδύνου διασποράς, τόσο για το υγειονομικό προσωπικό, όσο και τους υπολοίπους νοσηλευόμενους ασθενείς.

«Συγχαίρουμε όλους τους εμπλεκόμενους στην πραγματοποίηση της επέμβασης και συνολικά το ακούραστο προσωπικό του Νοσοκομείου μας για τις προσπάθειες που καταβάλλει.

Ακόμα και κάτω από τις δύσκολες συνθήκες της πανδημίας, η αντιμετώπιση των ασθενών με σοβαρά προβλήματα υγείας δεν έχει επ’ ουδενί ανασταλεί», τονίζει η διοίκηση του νοσοκομείου.
A+
A-ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ ΣΤΗΝ ΑΡΧΗ ΤΟΥ ΑΡΘΡΟΥ