Skip to main content

Κορωνοϊός - Πετρούνιας: Αναβολή στο Παγκόσμιο Κύπελλο της Ντόχα

Ο Έλληνας Ολυμπιονίκης διεκδικεί με αξιώσεις το Ολυμπιακό εισιτήριο στους κρίκους για τους αγώνες που θα διεξαχθούν το προσεχές καλοκαίρι στο Τόκιο.

Την αναβολή του Παγκοσμίου Κυπέλλου Ενόργανης Γυμναστικής της Ντόχα που ήταν προγραμματισμένο να διεξαχθεί το διάστημα 18-21 Μαρτίου αποφάσισε η Διεθνής Ομοσπονδία Γυμναστικής, για λόγους προστασίας από την εξάπλωση του κορωνοϊού.

Σημειώνεται πως σε αυτό θα λάμβανε μέρος ο Έλληνας Ολυμπιονίκης των κρίκων, Λευτέρης Πετρούνιας ενώ πλέον ορίστηκε να διεξαχθεί στις 3-6 Ιουνίου 2020.

Αξίζει να σημειωθεί πως πρόκειται για τον 8ο και τελευταίο από τους αγώνες που θα καθορίσουν την προ-Ολυμπιακή παγκόσμια κατάταξη σε κάθε όργανο, με τον «άρχοντα των δαχτυλιδιών» να διεκδικεί με αξιώσεις το Ολυμπιακό εισιτήριο στους κρίκους μέσω της συγκεκριμένης διαδικασίας για τους αγώνες που είναι προγραμματισμένοι να διεξαχθούν το προσεχές καλοκαίρι στο Τόκιο.

Αντίθετα, το Παγκόσμιο Κύπελλο στο Μπακού που είναι προγραμματισμένο να ξεκινήσει αύριο (έως και τις 15/3) θα διεξαχθεί κανονικά.