Skip to main content

Το MAC Viva Glam Lipstick δίνει 100.000 ευρώ στο ΕΣΥ

Η MAC COSMETICS Ελλάδος μέσω του MAC VIVA GLAM προχωρά σε δωρεά 100.000 ευρώ στο Εθνικό Σύστημα Υγείας για την καταπολέμηση του κορωνοϊού.

Το MAC VIVA GLAM επεκτείνει τη φιλανθρωπική του δράση προκειμένου να υποστηρίξει τις ευπαθείς ομάδες ενόψει μίας νέας παγκόσμιας πανδημίας του κορωνοϊού. H πρόσθετη αυτή υποστήριξη, θα διευκολύνει τόσο τους ήδη υπάρχοντες συνεργάτες της MAC όσο και νέους οργανισμούς με βοηθητικά κεφάλαια, έκτακτης ανάγκης, για τον COVID-19.

Η MAC Cosmetics ανακοινώνει ότι μέσω της μακροχρόνιας πρωτοβουλίας της, VIVA GLAM, η οποία υποστηρίζει οργανισμούς και δράσεις που παρέχουν βοήθεια και υπηρεσίες σε βασικές ανάγκες ευπαθών ομάδων πληθυσμού, προσφέρει 10 εκατομμύρια δολάρια σε πάνω από 250 τοπικούς οργανισμούς παγκοσμίως, οι οποίοι βρίσκονται στην πρώτη γραμμή βοηθώντας ανθρώπους που βρίσκονται σε υψηλό κίνδυνο, κατά τη διάρκεια της πανδημίας του COVID-19.

Στην Ελλάδα, η MAC COSMETICS Ελλάδος μέσω του MAC VIVA GLAM προχωρά σε δωρεά 100.000 ευρώ στο Εθνικό Σύστημα Υγείας για την καταπολέμηση του κορωνοϊού.

Η φιλανθρωπική δράση της MAC Cosmetics με το VIVA GLAM ξεκίνησε το 1994 και έχει συγκεντρώσει πάνω από 500 εκατ. δολάρια παγκοσμίως, αποκλειστικά μέσω της πώλησης προϊόντων για τα χείλη MAC VIVA GLAM. Στόχος της αρχικά ήταν να προσφέρει ουσιαστική διαφορά στην καθημερινότητα και στις ζωές των ανθρώπων που είχαν προσβληθεί από το HIV/AIDS.

To 100% των πωλήσεων (μείον του ΦΠΑ), από την πώληση ενός VIVA GLAM lipstick, προοριζόταν για οργανισμούς που υποστήριζαν αυτό τον σκοπό. Σήμερα, ενόψει μίας νέας παγκόσμιας πανδημίας, επεκτείνει τη δράση της.
Μέχρι σήμερα, τα έσοδα από τα VIVA GLAM lipsticks, έχουν χρηματοδοτήσει πάνω από 1.800 οργανισμούς σε όλο τον κόσμο.

Για να γίνετε μέρος όλης αυτής της προσπάθειας σήμερα μπορείτε να αγοράσετε οποιοδήποτε VIVA GLAM Lipstick από την ιστοσελίδα maccosmetics.gr
Επισκεφθείτε το https://www.maccosmetics.gr/vivaglam για να ενημερωθείτε περισσότερο για το VIVA GLAM.