Skip to main content

Κορωνοϊός: 57 κρούσματα στην ΕΛΑΣ - Έξι στην πυροσβεστική

Συνολικά 57 αστυνομικοί έχουν βγει θετικοί στον κορωνοϊό σύμφωνα με τον υφυπουργό Προστασίας του Πολίτη. Έξι κρούσματα μετρά η Πυροσβεστική.

Σε 57 ανέρχονται τα επιβεβαιωμένα κρούσματα κορωνοϊού στην Ελληνική Αστυνομία σύμφωνα με τον υφυπουργό Προστασίας του Πολίτη, Λευτέρη Οικονόμου.

Στο πλαίσιο συζήτησης επίκαιρης ερώτησης του βουλευτή του ΚΙΝΑΛ Γιώργου Καμίνη, ο κ. Οικονόμου έκανε γνωστό ότι σε κατ’ οίκον περιορισμό βρίσκονται 173 άτομα.

Σε ό,τι αφορά στο Πυροσβεστικό Σώμα, τα επιβεβαιωμένα κρούσματα είναι έξι, ενώ σε καραντίνα βρίσκονται τέσσερα άτομα, ενώ στη Γενική Γραμματεία Αντεγκληματικής Πολιτικής έχει καταγραφεί ένα κρούσμα και 54 άτομα είναι σε κατ' οίκον περιορισμό, καθώς είχαν έρθει σε επαφή με επιβεβαιωμένα κρούσματα. Όπως είπε, ο υφυπουργός Προστασίας του Πολίτη ανέφερε ότι τα άτομα αυτά προκύπτουν μέσα από την ιχνηλάτηση και θα παραμείνουν για όσες ημέρες απαιτείται σε σε καραντίνα.

Από την πλευρά του ο βουλευτής του ΚΙΝΑΛ αναπτύσσοντας την επίκαιρη ερώτηση του, έκανε λόγο για άθλιες συνθήκες συνωστισμού που επικρατούν στα κρατητήρια.