Skip to main content

Κορωνοϊός: Αδειάζουν οι κλινικές λέει ο πρόεδρος εργαζομένων στο ΑΧΕΠΑ

«Έχουν μειωθεί πάρα πολύ τα κρούσματα, που είναι μέσα στο νοσοκομείο και αυτό έχει να κάνει και με την απόδοση των μέτρων», τόνισε ο κ. Κοροξένος.

«Αδειάζουν οι μονάδες, αδειάζουν σιγά-σιγά οι κλινικές, που υποδέχονται τα κρούσματα κορωνοϊού» δήλωσε ο πρόεδρος του Σωματείου Εργαζομένων του νοσοκομείο ΑΧΕΠΑ, Χαράλαμπος Κοροξένος στέλνοντας μήνυμα αισιοδοξίας.

Διαβάστε - Κορωνοϊός: Ύφεση δείχνουν τα στοιχεία σε Θεσσαλονίκη και Δ. Μακεδονία

«Έχουν μειωθεί πάρα πολύ τα κρούσματα, που είναι μέσα στο νοσοκομείο και αυτό έχει να κάνει και με την απόδοση των μέτρων», τόνισε. «Είναι σημαντικό πως δεν είχαμε ομαδική είσοδο κρουσμάτων στο νοσοκομείο γιατί ενδεχομένως να μην ήμασταν και τόσο χαμογελαστοί σήμερα», είπε σε συνέντευξή του στο Radio North 98.

Περιγράφοντας την καθημερινότητα μέσα στο ΑΧΕΠΑ ο κ. Κοροξένος είπε ότι για τους εργαζόμενους «δεν έχει αλλάξει τίποτα μέσα στο νοσοκομείο» παρά μόνο ότι παίρνουν περισσότερες προφυλάξεις, όσον αφορά τα μέτρα προστασίας.

Ο πρόεδρος των εργαζομένων του νοσοκομείου ΑΧΕΠΑ εξήρε το έργο των ανθρώπων της πρώτης γραμμής. «Βγάζω το καπέλο μου για τα παιδιά της μονάδος, για τον προϊστάμενο της μονάδος, για τα παιδιά που κράτησαν τις κλινικές υποδοχής του κορωνοϊού όρθιες», ωστόσο εξέφρασε τον προβληματισμό του για τις ΜΕΘ, όταν περάσει η κρίση του κορωνοϊού. «Οι εργαζόμενοι» ανέφερε, «που πήγαν να στηρίξουν τις μονάδες, θα γυρίσουν στις κλινικές τους. Είναι λογικό μετά να μην υπάρχει προσωπικό στις μονάδες αυτές, άρα κάποια κρεβάτια θα ξανακλείσουν».