Skip to main content

Κορωνοϊός: Αλλαγή βάρδιας με αποφασιστικότητα στο νοσοκομείο Ρίου

Σε μία φωτογραφία που κάνει τον γύρο του διαδικτύου, αποτυπώνεται ακριβώς η δύναμη ψυχής που επιδεικνύουν οι άνθρωποι της υγείας.

Στη μάχη του κορωνοϊού έχουν πέσει εδώ και λίγες μέρες οι γιατροί και το νοσηλευτικό προσωπικό της χώρας ώστε η νόσος να περιοριστεί το συντομότερο δυνατόν.

Σε μία φωτογραφία που κάνει τον γύρο του διαδικτύου, αποτυπώνεται ακριβώς η δύναμη ψυχής που επιδεικνύουν αυτοί οι άνθρωποι σε αυτές τις δύσκολες στιγμές που περνάει όχι μόνο η χώρα μας, αλλά όλος ο πλανήτης.

Μάλιστα, ο πρόεδρος των Γιατρών του Κόσμου Νικήτας Κανάκης, δημοσίευσε την εν λόγω φωτογραφία, γράφοντας στη λεζάντα: «Ότι και αν συμβεί, όσες δυσκολίες και αν υπάρχουν όσοι πιστεύουν στον Όρκο που έδωσαν στον Ιπποκράτη, ποτέ μα ποτέ και για κανέναν λόγο, ακόμα και αν χρειαστεί να το υπερασπιστούν με τη ζωή τους, δεν εγκαταλείπουν τους ασθενείς τους.

Στους συναδέλφους μας σε όλο τον κόσμο, αλλά και όλους τους Υγιεινομικούς που στέκονται αυτές τις δύσκολες μέρες όρθιοι στα Νοσοκομεία και τις πρωτοβαθμιες δομές υγείας από όλους εμάς στους Γιατρούς του Κόσμου την πιο ουσιαστική, ειλικρινή και βαθιά μας συμπαράσταση.

Και μιά βαθιά υπόκλιση...

υ.γ. η φωτογραφία είναι από το Πανεπιστημιακό Νοσοκομείο του Ρίου στην αλλαγή της βάρδιας».