Skip to main content

Κορωνοϊός: Αναβλήθηκε και το Diamond League της Λωζάνης

Οι διοργανωτές του μίτινγκ στίβου «Athletissima» γνωστοποίησαν ότι θα αναβληθεί ο φετινός αγώνας που είχε προγραμματιστεί για τις 20 Αυγούστου.

Οι διοργανωτές του μίτινγκ στίβου «Athletissima» της Λωζάνης ανακοίνωσαν σήμερα ότι θα αναβληθεί ο φετινός αγώνας που είχε προγραμματιστεί για τις 20 Αυγούστου.

«Με την απόφαση της ομοσπονδιακής κυβέρνησης της Ελβετίας και τη συνεχιζόμενη πανδημία, έχουμε λάβει δυστυχώς την απόφαση ότι το ''Athletissima'' δεν θα διεξαχθεί στις 20 Αυγούστου.

Προς το παρόν, είναι αδύνατο να επιτραπεί ένας μεγάλος αριθμός ατόμων να συγκεντρωθούν σε μια περιορισμένη περιοχή, όπως ένα στάδιο, μέχρι τα τέλη Αυγούστου», αναφέρει σχετική ανακοίνωση των διοργανωτών.

Και προστίθεται στην ανακοίνωση: «Θα εξετάσουμε εναλλακτικές επιλογές και μορφές που θα μπορούσαν να επιλεγούν προκειμένου να προσφέρουμε στους αθλητές τη δυνατότητα να αγωνιστούν.

Ζήσαμε δύσκολες περιόδους στο παρελθόν. Ωστόσο, η παγκόσμια κρίση υγείας που σχετίζεται με τον Covid-19 έχει εντελώς διαφορετικό μέγεθος.

Η πανδημία επηρεάζει όλους και επηρεάζεται ολόκληρος ο κόσμος. Είναι δική μας ευθύνη να λάβουμε αυτήν την απόφαση.

Τέλος, εκφράζουμε την πλήρη υποστήριξή μας σε όσους πάσχουν από την ασθένεια, καθώς και σε όλους εκείνους που την καταπολεμούν.

Επίσης η σκέψη μας είναι σε όλους τους αθλητές που συνεχίζουν την προετοιμασία και την προπόνησή τους».