Skip to main content

Κορωνοϊός: Αναβολή και στην Premier League μέχρι 3 Απριλίου!

Από... χίλια κύματα πέρασε η διεξαγωγή, ή μη, των αγώνων στην Premier League λόγω κορονοϊού - Ανακοινώθηκε επίσημα η αναβολή

Το βράδυ της Πέμπτης η Premier League ανακοίνωσε ότι οι αγώνες της θα διεξαχθούν κανονικά, προκαλώντας ερωτηματικά σε όλο τον κόσμο με την απόφασή της αυτή, λόγω του κορωνοϊού που εξαπλώνεται σε όλο τον πλανήτη με ραγδαίους ρυθμούς. Λίγο αργότερα, η Άρσεναλ ανακοίνωσε ότι ο προπονητής της, Μικέλ Αρτέτα, διαγνώστηκε με τον ιό.

Ακολούθησε νέα ανακοίνωση της Premier, η οποία κάλεσε τις ομάδες σε σύσκεψη την Παρασκευή το πρωί προκειμένου να δουν τι μέλλει γενέσθαι με τα παιχνίδια που έρχονται. Τελικά, επικράτησε η λογική και οι αγώνες αναβάλλονται μέχρι τις 3 Απριλίου.

Όλα αυτά ενώ από την Παρασκευή (13/3) το πρωί έχει γίνει γνωστό ότι ο κορωνοϊός "χτύπησε" τον Χάντσον Οντόι της Τσέλσι, καθώς και ότι σε καραντίνα έχει μπει η Έβερτον και η Μπόρνμουθ.

Σημειώνεται ότι εκτός από την μεγάλη κατηγορία της Αγγλίας, αναβολή υπάρχει και στην Championship, τη League One και τη League Two.