Skip to main content

Κορωνοϊός: Αρνητικά τα αποτελέσματα των παικτών του Ολυμπιακού

Τα αποτελέσματα των εξετάσεων παικτών, προπονητών και υπαλληλικού προσωπικού των ερυθρολεύκων είναι όλα αρνητικά, σύμφωνα με τον Κ. Βερνίκο

Οι παίκτες, προπονητές καθώς και υπάλληλοι του Ολυμπιακού υποβλήθηκαν χθες Τρίτη στις απαραίτητες εξετάσεις προληπτικά μετά από την ανάρτηση του ισχυρού άνδρα της ΠΑΕ Βαγγέλη Μαρινάκη ότι είναι θετικός στον κορωνοϊό.

Ο υπεύθυνος Δημοσίων Σχέσεων του Ολυμπιακού, Κώστας Βερνίκος, ανακοίνωσε από τα social media ότι όλα τα αποτελέσματα είναι αρνητικά. «Αγαπητοί, με μεγάλη χαρά σας ανακοινώνω ότι τα αποτελέσματα του τεστ για τον κορονοϊό όλων των παικτών, προπονητών και υπαλληλικού προσωπικού είναι όλα αρνητικά», ανέφερε χαρακτηριστικά.

Υπενθυμίζεται ότι τα μέτρα της UEFA για το κεκλεισμένων των θυρών Ολυμπιακός - Γουλβς δεν επηρεάζουν μόνο τους φίλους των δύο ομάδων αλλά και τους εκπροσώπους των ΜΜΕ. Κλειστή θα παραμείνει η μεικτή ζώνη στο «Γ. Καραϊσκάκης», όπως ενημέρωσε η ευρωπαϊκή ομοσπονδία.

Η αγγλική ομάδα χθες το βράδυ επιβεβαίωσε ότι έρχεται για να αγωνιστεί κόντρα στον Ολυμπιακό (12/03, 22.00) και κάνει λόγο για αχρείαστο ρίσκο που παίρνουν όλοι οι εμπλεκόμενοι λόγω της απόφασης της UEFA.