Skip to main content

Κορωνοϊός: Ακόμα δύο νεκροί σήμερα σε Θεσσαλονίκη και Αλεξανδρούπολη

Μακραίνει η λίστα των νεκρών στην Ελλάδα από τον κορωνοϊό καθώς κατέληξαν δύο ακόμα ασθενείς σε Θεσσαλονίκη και Αλεξανδρούπολη.

Έχασαν τη μάχη με τον κορωνοϊό άλλοι δύο άνθρωποι στη χώρα, με τον συνολικό αριθμό των νεκρών να ανέρχεται, πλέον, σε 242.

Ειδικότερα, κατέληξε ένας 72χρονος στο ΑΧΕΠΑ Θεσσαλονίκης, ο οποίος είχε διακομιστεί μέσα στην νύχτα από το Ιπποκράτειο και είχε διασωληνωθεί. Ο άτυχος ηλικιωμένος προερχόταν από τον οίκο ευγηρίας στο Ασβεστοχώρι Θεσσαλονίκης έπασχε από υποκείμενα νοσήματα (σακχαρώδης διαβήτης, υπέρταση).

Ακόμα, έχασε τη ζωή του ένας 71χρονος στο Γενικό Νοσοκομείο Αλεξανδρούπολης. Σύμφωνα με πληροφορίε της Voria.gr, ο άνδρας είχε καταγωγή από χωριό του δήμου Παγγαίου Καβάλας και είχε έρθει από τη Βουλγαρία στις αρχές καλοκαιριού. Ίδιες πηγές αναφέρουν ότι εισήχθη για νοσηλεία στις αρχές Αυγούστου αλλά η κατάσταση της υγείας του επιδεινώθηκε και μεταφέρθηκε στη ΜΕΘ στις 13 του μήνα, για να καταλήξει σήμερα Κυριακή, λίγο μετά τις 6.30 το πρωί. Σύμφωνα με τις ίδιες πληροφορίες, ο 71χρονος δεν είχε υποκείμενο νόσημα.