Skip to main content

Κορωνοϊός: Δωρεάν rapid test για πεζούς στον δήμο Ωραιοκάστρου

Κλιμάκιο του ΕΟΔΥ θα διενεργήσει νέους δωρεάν ελέγχους ταχείας ανίχνευσης αντιγόνου για πεζούς σε περιοχές του δήμου Ωραιοκάστρου.

Νέους δωρεάν ελέγχους ταχείας ανίχνευσης αντιγόνου (rapid test) Covid-19 για πεζούς θα διενεργήσουν στον δήμο Ωραιοκάστρου κλιμάκια του ΕΟΔΥ, σε συνεργασία με την Κοινωνική Υπηρεσία του δήμου Ωραιοκάστρου.

Ειδικότερα, τα rapid test θα γίνουν:

- Τη Δευτέρα, 11 Οκτωβρίου 2021, στη Νεοχωρούδα και συγκεκριμένα στο κτήριο πολλαπλών χρήσεων δίπλα από τον Ι.Ν. Αγίου Νικολάου.

- Την Τρίτη, 12 Οκτωβρίου 2021, στο ισόγειο του κτηρίου «Ι. Καποδίστριας», στο χώρο όπου στεγάζεται το ΚΑΠΗ Ωραιοκάστρου (Β. Γεωργίου 23 και Τραπεζούντος, Ωραιόκαστρο).

- Την Πέμπτη, 14 Οκτωβρίου 2021, τα κλιμάκια του ΕΟΔΥ θα βρίσκονται στο ισόγειο του κτηρίου «Π. Μελάς», στο χώρο όπου στεγάζεται το ΚΑΠΗ Παλαιοκάστρου (Μακεδονικού Αγώνα 7) και θα διενεργούν δωρεάν τεστ σε πολίτες που επιθυμούν να συμμετάσχουν στη δράση.

Τα τεστ θα γίνονται από τις 09.30 έως τις 15.00.

Όσοι επιθυμούν να υποβληθούν σε τεστ θα πρέπει να έχουν μαζί τους την αστυνομική ταυτότητα και να γνωρίζουν τον ΑΜΚΑ τους. Το αποτέλεσμα του τεστ γνωστοποιείται μόνον σε αυτόν που το έκανε.