Skip to main content

Κορωνοϊός: Εργαζόμενοι του δήμου Ωραιοκάστρου εξετάστηκαν από τον ΕΟΔΥ

Σήμερα κλιμάκιο του ΕΟΔΥ πραγματοποίησε ελέγχους σε εργαζόμενους του Ωραιοκάστρου που στην παρούσα δύσκολη συγκυρία βρίσκονται στην πρώτη γραμμή.

Κινητή μονάδα του Εθνικού Οργανισμού Δημόσιας Υγείας επισκέφθηκε σήμερα το κτήριο κοινωνικών υπηρεσιών του δήμου Ωραιοκάστρου, διενεργώντας σε δημοτικούς υπαλλήλους προληπτικούς ελέγχους για τη λοίμωξη covid-19, στο πλαίσιο προγράμματος δειγματοληψίας που διενεργείται με μέριμνα του ΕΟΔΥ σε πανελλαδικό επίπεδο.

Σήμερα κλιμάκιο του ΕΟΔΥ πραγματοποίησε ελέγχους σε εργαζόμενους που στην παρούσα δύσκολη συγκυρία βρίσκονται στην πρώτη γραμμή, όπως είναι ενδεικτικά το προσωπικό των κοινωνικών υπηρεσιών και του προγράμματος «Βοήθεια στο Σπίτι».

«Οι εργαζόμενοι στις κοινωνικές υπηρεσίες ιδιαίτερα σε αυτήν την κρίσιμη χρονική περίοδο επιτελούν ένα πολύ σπουδαίο έργο, ευρισκόμενες στο πλευρό συμπολιτών μας που χρήζουν φροντίδας και βοήθειας. Είναι επομένως διπλά πολύτιμη η πρωτοβουλία του ΕΟΔΥ, στο πλαίσιο των προληπτικών προγραμμάτων που υλοποιεί, να δώσει έμφαση στους εργαζόμενους της αυτοδιοίκησης», επεσήμανε η εντεταλμένη δημοτική σύμβουλος σε θέματα Κοινωνικής Πολιτικής και Αλληλεγγύης Χριστίνα Ζάπρα.

Θα ακολουθήσουν το επόμενο διάστημα πρόσθετοι προληπτικοί έλεγχοι και σε άλλες υπηρεσίες και δομές του δήμου Ωραιοκάστρου.