Skip to main content

Κορωνοϊός-Εύοσμος: Δωρεάν rapid test σε επαγγελματίες και εργαζόμενους

Τα τεστ εντάσσονται στη δράση «Επιχειρώ με ασφάλεια» που υλοποιεί το ΕΕΘ σε συνεργασία με τον Ελληνικό Ερυθρό Σταυρό και τον τοπικό εμπορικό σύλλογο

Σε γρήγορα τεστ ανίχνευσης κορωνοϊού μπορούν να υποβληθούν αύριο δωρεάν οι επαγγελματίες του Ευόσμου και του Κορδελιού, αλλά και εργαζόμενοι στα εμπορικά καταστήματα.

Τα τεστ θα διενεργηθούν στο πλαίσιο της κοινωνικής δράσης «Επιχειρώ με ασφάλεια» που υλοποιεί το Επαγγελματικό Επιμελητήριο Θεσσαλονίκης σε συνεργασία με το τοπικό παράρτημα του Ελληνικού Ερυθρού Σταυρού και το εμπορικό σύλλογο Ευόσμου – Κορδελιού.

Τα rapid tests θα πραγματοποιηθούν από ειδικά καταρτισμένους γιατρούς και νοσηλευτές που του Ελληνικού Ερυθρού Σταυρού από τις 09:30 έως 15:00, στην πλατεία Ευόσμου. Προκειμένου να αποφευχθούν φαινόμενα συνωστισμού οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να κλείσουν ραντεβού σας τηλεφωνικά στο 2316010938 δηλώνοντας το ονοματεπώνυμό τους και την προτιμώμενη ώρα εξέτασης.

«Αποφασίσαμε να οργανώσουμε τη δράση και στον δήμο μας, για να διευκολύνουμε τους επαγγελματίες και τους εργαζόμενους -κυρίως- γιατί κάποιοι έχουν και πολλούς υπαλλήλους και δεδομένου ότι ο Εύοσμος είναι από τις πιο καλές αγορές με μεγάλη επισκεψιμότητα πέραν του κέντρου», ανέφερε στη Voria.gr ο Γιάννης Σούλας, μέλος του δσ του τοπικού εμπορικού συλλόγου.

Ο κ. Σούλας τόνισε, εξάλλου, ότι βασική σύσταση προς όλους τους καταστηματάρχες και τους επαγγελματίες είναι να προσέχουν ιδιαίτερα στην τήρηση των μέτρων, επισημαίνοντας ότι «αν αυξηθούν κατακόρυφα τα κρούσματα, εκεί που πάμε να πάρουμε μία ανάσα θα ξανακλείσουν τα μαγαζιά. Πρέπει να τηρήσουμε όλοι τα μέτρα, καταναλωτές και καταστηματάρχες, για να μην έχουμε δυσάρεστες συνέπειες».