Skip to main content

Κορωνοϊός: Έξι κρούσματα στη Διεύθυνση Πρασίνου στον δήμο Θεσσαλονίκης

Νέα περιστατικά μόλυνσης από κορωνοϊό στον δήμο Θεσσαλονίκης - Αυτή τη φορά εντοπίστηκαν κρούσματα σε έξι υπαλλήλους της Διεύθυνσης Πρασίνου

Έξι κρούσματα κορωνοϊού εντοπίστηκαν από την περασμένη Παρασκευή έως σήμερα στη Διεύθυνση Πρασίνου και Περιβάλλοντος του δήμου Θεσσαλονίκης. Και οι έξι υπάλληλοι νοσούν ελαφρά και έχουν ήπια συμπτώματα.

Αρχικά νόσησε μια γυναίκα υπάλληλος, η οποία σύμφωνα με πληροφορίες δεν έχει εμβολιαστεί ενώ φέρεται να κυκλοφορούσε στην εργασία της και χωρίς μάσκα. Στη συνέχεια νόσησαν και οι άλλοι πέντε εργαζόμενοι από διαφορετικά τμήματα της ίδιας όμως Διεύθυνσης, οι οποίοι σύμφωνα με τις ίδιες πηγές είναι εμβολιασμένοι.

Για το θέμα έχει ενημερωθεί ο γιατρός εργασίας του δήμου ενώ έχουν γίνει και self test στους υπαλλήλους της Διεύθυνσης και οι απαραίτητε απολυμάνσεις στους χώρους εργασίας.

Μιλώντας στη Voria.gr ο αντιδήμαρχος Περιβάλλοντος Σωκράτης Δημητριάδης επισήμανε ότι το πόσο σημαντικό είναι να τηρούνται αυστηρά τα μέτρα προστασίας από όλους τους εργαζόμενους