Skip to main content

Κορωνοϊός: Κατέληξε 43χρονος οδηγός στον ΟΑΣΘ

Κατέληξε από επιπλοκές του κορωνοϊού 43χρονος οδηγός στον ΟΑΣΘ - Το Συνδικάτο εργαζομένων αναφέρει πως είναι το έβδομο θύμα και ζητά μέτρα.

Το έβδομο θύμα από επιπλοκές του κορωνοϊού μετρά ο ΟΑΣΘ, καθώς κατέληξε 43χρονος οδηγός που νοσηλευόταν διασωληνωμένος σε ΜΕΘ.

Σύμφωνα με τον πρόεδρο του συνδικάτου εργαζομένων στον Οργανισμό, Γιάννη Δήμκα, ο άτυχος 43χρονος νοσηλευόταν διασωληνωμένος τις τελευταίες 15 ημέρες, ενώ αφήνει πίσω του τρία παιδιά, εκ των οποίων το ένα νεογέννητο.

Ο κ. Δήμκας σημειώνει πως από την αρχή της πανδημίας έχουν εντοπιστεί πάνω από 250 κρούσματα στον ΟΑΣΘ και επαναλαμβάνει πως στα αιτήματα του Συνδικάτου είναι «να δοθεί προτεραιότητα σε εμβολιασμούς, να μπουν διαχωριστικά σε νεοαφιχθέντα κυρίως λεωφορεία, καθώς δεν έχουν, και να δοθεί λύση με τα δίθυρα λεωφορεία, όπου παρουσιάζεται συνωστισμός».

Την είδηση του θανάτου του 43χρονου οδηγού γνωστοποίησε η παράταξη ΔΑΣ του Σωματείου καλώντας παράλληλα τους εργαζομένους «να απαντήσουν με απεργιακή κινητοποίηση» στις 6 Μαΐου.