Skip to main content

Κορωνοϊός: Κατέληξε 64χρονος στην Πάτρα-Στους 16 οι νεκροί

Ο 64χρονος άνδρας που έχασε τη ζωή του από κορωνοϊό νοσηλευόταν διασωληνωμένος στο Πανεπιστημιακό Γενικό Νοσοκομείο Πατρών.

Τη ζωή του έχασε από κορωνοϊό ένας 64χρονος από τη Δυτική Αχαΐα που νοσηλευόταν διασωληνωμένος επί μέρες στο Πανεπιστημιακό Γενικό Νοσοκομείο Πατρών.

Έτσι πλέον οι νεκροί στη χώρα μας ανέρχονται στους 16 συνολικά.

Σύμφωνα με την ιστοσελίδα tempo24.news, ο άνδρας έδωσε μάχη στο δωμάτιο αρνητικής πίεσης για 11 ημέρες. Οι θεράποντες ιατροί του είχαν χορηγήσει και αντιικό φάρμακο, που είχε χρησιμοποιηθεί στην καταπολέμηση του Έμπολα, ωστόσο, δεν υπήρξαν θετικά αποτελέσματα.

Σημειώνεται ότι ο 64χρονος ήταν επαφή των εκδρομέων στους Αγίους Τόπους, καθώς στο γκρουπ βρισκόταν η σύζυγός του. Ο 64χρονος σύμφωνα με πληροφορίες αντιμετώπιζε αναπνευστικό πρόβλημα.

Υπενθυμίζεται ότι οι 13 από τους νεκρούς στη χώρα μας είναι άνδρες και οι τρεις γυναίκες. Ο μέσος όρος ηλικίας των ατόμων που κατέληξαν είναι τα 77 έτη.

Στα 624 τα κρούσματα

Χθες, ανακοινώθηκε από το υπουργείο Υγείας άλλα 94 νέα κρούσματα κορωνοϊού στη χώρα μας, ανεβάζοντας τον αριθμό σε 624.

Τα περισσότερα επιβεβαιωμένα εξακολουθούν να είναι στην Αθήνα, ενώ το 55,7% των επιβεβαιωμένων κρουσμάτων είναι άνδρες.

Σύμφωνα με την επίσημη ανακοίνωση, 124 ασθενείς νοσηλεύονται, εκ των οποίων 34 είναι διασωληνωμένοι.

Η πλειονότητα των πολιτών που νοσηλεύονται έχει σοβαρά υποκείμενα νοσήματα. Ο μέσος όρος ηλικίας των νοσηλευόμενων είναι τα 64 έτη και των διασωληνωμένων τα 67 έτη.

Συνολικά 19 άτομα έχουν πάρει εξιτήριο από το νοσοκομείο.