Skip to main content

Κορωνοϊός: Κατέληξε 83χρονος στην Κύπρο - 8 νεκροί συνολικά

Ο συνολικός αριθμός των επιβεβαιωμένων κρουσμάτων στην Κύπρο ανήλθε στα 262, περιλαμβανομένων των εννέα κρουσμάτων στις Βρετανικές Βάσεις.

Άλλος ένας άνδρας, ηλικίας 83 ετών, έχασε τη μάχη με τον κορωνοϊό, ενώ τα νέα επιβεβαιωμένα κρούσματα στην Κύπρο ανέρχονται στα τριάντα δύο, ανακοινώθηκε από τις κυπριακές αρχές το απόγευμα της Τρίτης.

Οι θάνατοι από τον COVID-19 στην Κύπρο ανήλθαν στους οκτώ, εκ των οποίων μία γυναίκα και εφτά άντρες, με μέσο όριο ηλικίας τα 68 έτη. Έξι από αυτούς είχαν κάποιους επιβαρυντικούς παράγοντες.

Τα νέα επιβεβαιωμένα κρούσματα στην Κύπρο είναι 32 από σύνολο 550 εργαστηριακών διαγνώσεων, όπως αναφέρει το ΑΠΕ.

Συγκεκριμένα, πρόκειται για 13 άτομα που εντοπίστηκαν μέσω ιχνηλάτησης των επαφών ήδη επιβεβαιωμένων περιστατικών, ενώ εντοπίστηκαν ακόμα τέσσερα άτομα από τις Βρετανικές Βάσεις και 15 άτομα των οποίων το ιστορικό διερευνάται.

Με βάση και τα σημερινά στοιχεία, ο συνολικός αριθμός των επιβεβαιωμένων κρουσμάτων στην Κύπρο ανήλθε στα 262, περιλαμβανομένων των εννέα κρουσμάτων στις Βρετανικές Βάσεις.

Σύμφωνα με τις αρχές, τα 271 περιστατικά εντοπίστηκαν μετά από διεκπεραίωση 7.397 εργαστηριακών αναλύσεων από το Ινστιτούτο Νευρολογίας Γενετικής Κύπρου (ΙΝΓΚ) και το Μικροβιολογικό Τμήμα του Γενικού Νοσοκομείου Λευκωσίας.