Skip to main content

Κορωνοϊός: Λουκέτο σε όλα από την Ευρωπαϊκή ομοσπονδία βόλεϊ

Η CEV ανέβαλλε τις διοργανώσεις του Champions League, του CEV Cup και του Challenge Cup που ήταν προγραμματισμένες να γίνουν μέχρι τα μέσα Μαΐου.

Tην επέκταση της αναβολής διοργανώσεων στο βόλεϊ και μετά την 3η Απριλίου γνωστοποίησε η Ευρωπαϊκή Ομοσπονδία λόγω της εξάπλωσης του κορωνοϊού.

Το πρώτο βήμα έκανε η Παγκόσμια ομοσπονδία μετά την μετάθεση του Nations Volley League μετά τη διοργάνωση των Ολυμπιακών αγώνων.

Σήμερα τη σκυτάλη πήρε η CEV η οποία ανέβαλλε τις διοργανώσεις του Champions League, του CEV Cup και του Challenge Cup που ήταν προγραμματισμένες να γίνουν μέχρι τα μέσα Μαΐου του 2020.

«Αυτή ήταν μια σκληρή και επίπονη απόφαση, την οποία έχουμε πάρει για την υγεία και την ασφάλεια παικτών, αξιωματούχων και οπαδών. Ωστόσο, λαμβάνοντας υπόψη τη γενική κατάσταση σε ολόκληρη την Ευρώπη και με στόχο την παροχή σαφούς καθοδήγησης και τη δυνατότητα λογικού προγραμματισμού για όλους τους ενδιαφερόμενους, έπρεπε να λάβουμε αυτήν την απόφαση τώρα. Θα παρακολουθήσουμε περαιτέρω την κατάσταση και θα συνεργαστούμε με όλους τους ενδιαφερόμενους προκειμένου να βρούμε αμοιβαίες λύσεις ανάλογα με την περαιτέρω εξέλιξη της κρίσης», ανέφερε ο πρόεδρος της CEV, Αλεξάνταρ Μπόρισιτς.