Skip to main content

Κορωνοϊός: Μεγάλη δωρεά από το Ίδρυμα «Ντιρκ Νοβίτσκι»

Ο παλαίμαχος Γερμανός NBAer που έγραψε ιστορία με τους Ντάλας Μάβερικς ενισχύει όλους όσοι έχουν νοσήσει από τον ιό καθώς και ευπαθείς ομάδες.

Μία δωρεά που ξεπερνά τις 100.000 δολάρια έκανε το Ίδρυμα «Ντιρκ Νοβίτσκι» σε οργανισμούς στο Βόρειο Τέξας με στόχο την υποστήριξη όσων έχουν νοσήσει από τον κορωνοϊό, καθώς και των ευπαθών ομάδων.

Συγκεκριμένα, το παραπάνω ποσό του ιδρύματος του παλαίμαχου Γερμανού ΝΒΑer διατέθηκε στη «North Texas Food Bank», η οποία θα τα χρησιμοποιήσει για να προσφέρει 14.000 γεύματα σε όσους βρίσκονται σε ανάγκη.

Το Ίδρυμα «Ντιρκ Νοβίτσκι» προχώρησε επιπλέον σε δωρεά 25.000 δολαρίων στη μη κερδοσκοπική οργάνωση κατά της φτώχειας «CitySquare», ενώ διέθεσε 10.000 δολάρια στη «Hope Supply Co» για να αγοράσουν πάνες ακράτειας, τόσο για μωρά όσο και για άτομα της τρίτης ηλικίας.  

Ο Ντιρκ Νοβίτσκι μαζί με άλλους πρώην συμπαίκτες του στους Ντάλας Μάβερικς προπλήρωσαν έναν μεγάλο αριθμό γευμάτων και δείπνων σε τοπικά εστιατόρια του Ντάλας για να τραφούν οι άνθρωποι που βρίσκονται στην πρώτη γραμμή στις νοσοκομειακές μονάδες της πόλης, αλλά και στο νοσηλευτικό προσωπικό που έχει επιφορτιστεί με τη διενέργεια των τεστ για τη νόσο.