Skip to main content

Κορωνοϊός: Ο ΠΣΑΠ δωρίζει μηχάνημα αξίας 16.000 στο Παπανικολάου

Παρουσία Βιεϊρίνια, Πέλκα, Ντιγκινί, Καλογερή, Ντουρμισάι, Αμαραντίδη, Μόρα και Μπρίτο η δωρεά ψηφιακού ανιχνευτή ακτινογραφίας στο νοσοκομείο

Στη δωρεά ενός ψηφιακού ανιχνευτή ακτινογραφίας για το Ακτινοδιαγνωστικό Τμήμα του νοσοκομείου Παπανικολάου της Θεσσαλονίκης, αξίας 16.000 ευρώ, προχωρεί ο Πανελλήνιος Σύλλογος Αμειβόμενων Ποδοσφαιριστών, στο πλαίσιο της ενίσχυσης του Εθνικού Συστήματος Υγείας στη δύσκολη περίοδο αντιμετώπισης της πανδημίας του κορωνοϊού.

Η παράδοση της δωρεάς θα γίνει σήμερα στη 1 μ.μ. παρουσία του Διοικητή της 3ης Υγειονομικής Περιφέρειας, Π. Μπογιατζίδη, στο Ακτινοδιαγνωστικό Τμήμα. Το παρών θα δώσουν ο πρόεδρος του ΠΣΑΠ Γεώργιος Μπαντής και τα μέλη του συλλόγου, Αντρέ Βιερίνια, Δημήτρης Πέλκας, Νικόλα Ντιγκινί, Αλέξανδρος Καλογερής, Φιόρι Ντουρμισάι, Δημήτρης Αμαραντίδης, Βαγγέλης Μόρας, Εντουάρντο Μπρίτο.

«Για τη συμβολή του Πανελλήνιου Συλλόγου Αμειβόμενων Ποδοσφαιριστών και την ευγενή πρόθεση να συνδράμει με την προσφορά ιατροτεχνολογικού εξοπλισμού προς το Νοσοκομείο προσφέροντας εξαιρετική βοήθεια στο έργο του ιατρικού και νοσηλευτικού προσωπικού, ευχαριστούμε θερμά τα μέλη και τον πρόεδρο του Συλλόγου», αναφέρει στην ανακοίνωσή του το νοσοκομείο Παπανικολάου.