Skip to main content

Κορωνοϊός-Οργή Κιλτίδη για τον θάνατο νοσηλεύτριας: «Δεν αντέχω, να παραιτηθούν»

Οργισμένη ανάρτηση του πρώην υφυπουργού και βουλευτή της ΝΔ, Κώστα Κιλτίδη, για τον θάνατο 57χρονης νοσηλεύτριας με κορωνοϊό.

Την οργή του πρώην υφυπουργού και βουλευτή Κιλκίς της ΝΔ, Κώστα Κιλτίδη, προκάλεσε η είδηση του θανάτου 57χρονης νοσηλεύτριας από το νοσοκομείο Κιλκίς, η οποία νοσηλευόταν για ημέρες στη ΜΕΘ του ΑΧΕΠΑ με κορωνοϊό.

Δείτε σχετικά: Κορωνοϊός: Κατέληξε στη ΜΕΘ του ΑΧΕΠΑ 57χρονη νοσηλεύτρια από το Κιλκίς

Σε ανάρτησή του στο Facebook, ο κ. Κιλτίδης κάνει λόγο για εγκληματικές ενέργειες στο νοσοκομείο και ζητεί την παραίτηση όσων «ασκούν διοίκηση και δεν έπραξαν τα δέοντα και ας γινόταν οτιδήποτε».

«Δεν αρκεί η θυσία των εργαζομένων και τα δάκρυα. Κουράστηκα να βιώνω άδικους θανάτους. Πονάει η ψυχή μου» καταλήγει ο βουλευτής.

Δείτε αναλυτικά την ανάρτηση του κ. Κιλτίδη:

«ΔΕΝ ΤΟ ΑΝΤΕΧΩ! ΝΑ ΠΑΡΑΙΤΗΘΟΥΝ!

Με σφιγμένη την ψυχή μου και με όποια πνευματική εγκράτεια, σας λέω τούτο. Επιτέλους σηκώστε ανάστημα. Η πανδημία έχει και θα έχει απώλειες, αλλά αυτά που έγιναν στο πολύπαθο Νοσοκομείο μας (του Κιλκίς) είναι Εγκληματικά. Να παραιτηθούν όσοι ασκούν διοίκηση και δεν έπραξαν τα δέοντα και ας γινόταν οτιδήποτε. Ντροπή!

Νοσηλεία χωρίς υψηλές ροές οξυγόνου είναι αργός θάνατος. Άναρχα τμήματα νοσηλείας χωρίς κανόνες. Έγινε το επίκεντρο της διασποράς. Θα μιλήσουν και τα στατιστικά δεδομένα, για θανάτους εκεί και στις διακομιδές.

Δεν αρκεί η θυσία των εργαζομένων και τα δάκρυα. Κουράστηκα να βιώνω άδικους θανάτους. Πονάει η ψυχή μου».