Skip to main content

Κορωνοϊός: Απεβίωσε ο πρώην δημοτικός σύμβουλος Θεσσαλονίκης Κώστας Τσιτουρίδης

Ο Κώστας Τσιτουρίδης είχε προσβληθεί από κορωνοϊό και χρειάστηκε να διασωληνωθεί στο νοσοκομείο ΑΧΕΠΑ μετά από επιδείνωση της υγείας του.

Έφυγε απόψε από τη ζωή, σε ηλικία 63 ετών, από επιπλοκές του κορωνοϊού ο γιατρός και πρώην δημοτικός σύμβουλος Θεσσαλονίκης, Κώστας Τσιτουρίδης.

Ο Κώστας Τσιτουρίδης προσβλήθηκε από τον νέο ιό και μετά από επιδείνωση που παρουσίασε η κατάσταση της υγείας του, χρειάστηκε να νοσηλευτεί στο ΑΧΕΠΑ. Τις τελευταίες ημέρες διασωληνώθηκε, ενώ από χθες το βράδυ η υγεία του επιδεινώθηκε σε πολύ μεγάλο βαθμό, με αποτέλεσμα το βράδυ της Τρίτης να αφήσει την τελευταία του πνοή.

Ο Κώστας Τσιτουρίδης ήταν ακτινολόγος, ενώ είχε διατελέσει διευθυντής στο Ακτινολογικό του νοσοκομείου «Άγιος Παύλος», διοικητής στο νοσοκομείο «Γ. Γεννηματάς» καθώς και διοικητής στην 4η ΥΠΕ Μακεδονίας-Θράκης.

Την περίοδο 2006-2009 ήταν δημοτικός σύμβουλος Θεσσαλονίκης, με τον συνδυασμό της Χρύσας Αράπογλου που είχε υποστηριχθεί από το ΠΑΣΟΚ. Στις δημοτικές εκλογές του 2019 ήταν υποψήφιος με τον συνδυασμό «ΠΟΛΗχρωμη Θεσσαλονίκη» του Σπύρου Βούγια.