Skip to main content

Κορωνοϊός: Ποιες λειτουργίες αναστέλλει και ποιες όχι το Θεαγένειο

Αναστέλλεται η λειτουργία των απογευματινών ιατρείων και του Κέντρου Προληπτικού Ελέγχου στο Θεαγένειο Αντικαρκινικό Νοσοκομείο Θεσσαλονίκης

Σε αναστολή της λειτουργίας των απογευματινών ιατρείων και του Κέντρου Προληπτικού Ελέγχου προχωρεί το νοσοκομείο Θεαγένειο στη Θεσσαλονίκη.

Συνεχίζονται να πραγματοποιούνται τα προγραμματισμένα θεραπευτικά σχήματα (χημειοθεραπείες, ακτινοβολίες). Επίσης συνεχίζονται και εκτελούνται απρόσκοπτα μόνο οι χειρουργικές επεμβάσεις που σχετίζονται με τη διάγνωση και τη θεραπεία των ογκολογικών παθήσεων.

«Θα θέλαμε να απευθύνουμε έκκληση στους ασθενείς μας να ακολουθήσουν τις οδηγίες του Υπουργείου Υγείας, για τις ευπαθείς ομάδες, προστατεύοντας τον εαυτό τους. Σας παρακαλούμε, να σεβαστούμε όλοι τις αποφάσεις της Διοίκησης, της Επιτροπής Νοσοκομειακών Λοιμώξεων και της Επιστημονικής Κοινότητας του ΑΝΘ "Θεαγένειου" που λήφθηκαν σε αυτή την κρίσιμη ώρα που βιώνει η χώρα, με μοναδικό γνώμονα την εύρυθμη λειτουργία του νοσοκομείου και την εξυπηρέτηση των ασθενών μας», τονίζει στο μήνυμά της η διοικήτρια του Θεαγενείου Ευαγγελία Κουρτέλη-Ξουρή.