Skip to main content

Κορωνοϊός: Τρίτος νεκρός από την Ξάνθη - 37 συνολικά στη χώρα

Ο 70χρονος που νοσηλευόταν διασωληνωμένος στη ΜΕΘ του Πανεπιστημιακού Νοσοκομείου Αλεξανδρούπολης προερχόταν από την πόλη της Ξάνθης.

Τρίτος νεκρός από κορωνοϊό στο Πανεπιστημιακό Γενικό Νοσοκομείο Αλεξανδρούπολης, αφού σήμερα το πρωί έχασε την ζωή του ένας 70χρονος που νοσηλευόταν από την περιοχή της Ξάνθης.

Ο 70χρονος που νοσηλευόταν διασωληνωμένος στη Μονάδα Εντατικής Θεραπείας του Πανεπιστημιακού Νοσοκομείου Αλεξανδρούπολης το οποίο ως γνωστόν είναι Νοσοκομείο Αναφοράς για όλη την Περιφέρεια Ανατολικής Μακεδονίας-Θράκης, προερχόταν από την πόλη της Ξάνθης και δεν σχετίζεται με την περιοχή του Εχίνου, που είναι σε καραντίνα. Είναι ο τρίτος νεκρός από την Ξάνθη, καθώς προηγήθηκε ένας ηλικιωμένος άνδρας από τον Εχίνο αλλά και ένας 46χρονος στρατιωτικός από το Κουτσό.

Σήμερα έχασε τη ζωή του από τον κορωνοϊό και ένας 64χρονος στο ΑΧΕΠΑ της Θεσσαλονίκης, ενώ σύμφωνα με πληροφορίες από επιπλοκές της νόσου πέθαναν δύο ηλικιωμένοι στην Αθήνα, ένας στο νοσοκομείο Σωτηρία και ένας στο Σισμανόγλειο. Επίσης, πέθανε ένας 40χρονος, που νοσηλευόταν με κιρσορραγία στο Αττικό.

Πλέον, ο αριθμός των νεκρών στη χώρα ανέρχεται στους 37.