Τετάρτη 27 Μαΐου 2020
x

ΚΟΡΩΝΟΪΟΣ:ΟΙ ΠΟΛΥΚΑΤΟΙΚΙΕΣ ΣΤΗΝ ΑΓΓΛΙΑ ΠΟΥ ΕΓΙΝΑΝ DISCO ISOLATION(VID)

Μια ομάδα νέων από το Νιούκαστλ έσπασε τη μονοτονία της καραντίνας οργανώνοντας ένα πραγματικό πάρτι και προσφέροντας ένα εντυπωσιακό θέαμα.

Τον γύρο του διαδικτύου κάνει η «disco isolation», και πιο συγκεκριμένα ο διαφορετικός τρόπος διασκέδασης από μια ομάδα νέων στο Νιούκαστλ της Αγγλίας όπου στις 28 Μαρτίου δημιούργησαν μια ιδιαίτερη ντίσκο, κοντά στον ποταμό Τάιν.

Όπως αναφέρει ο Ιndependent, ο Billy Bone, 35 ετών, κατέγραψε με drone τους κατοίκους που χόρευαν – με το ίδιο τραγούδι – στα παράθυρά τους.

Ο Bone, ο οποίος δουλεύει στην εταιρία αερογραφίας Above The Action, δήλωσε: «Ήταν το πρώτο Σαββατοκύριακο μετά την απαγόρευση της κυκλοφορίας. Κοίταξα έξω από το παράθυρό μου και πρόσεξα ότι όλος ο κόσμος διασκέδαζε εκτός από τη δική μου πολυκατοικία».

«Η φίλη μου, Rebecca, αποφάσισε να έρθει σε επαφή με όλη την πολυκατοικία, δημιούργησε μια ομάδα στο WhatsApp και συντόνισε ένα παρόμοιο πάρτι. Τους είπαμε στις 8.30 μ.μ. να βάλουν έντονα φώτα σπίτι τους, να παίξουν το τραγούδι "Saturday Night" για να κάνουμε ένα μεγάλο πάρτι», είπε.

Το βίντεο με την αποκαλούμενη «disco isolation» αρχίζει να γίνεται viral και έχει ήδη δεκάδες χιλιάδες προβολές.

Οι κάτοικοι της πολυκατοικίας σκοπεύουν να κάνουν πάρτι τρεις φορές την εβδομάδα, κατά τη διάρκεια της καραντίνας κατά του κορωνοϊού.

Ο κ. Bone, ο οποίος βρίσκεται σε καραντίνα με τη 31χρονη φίλη του Rebecca Turnbull, πρόσθεσε: «Είναι τρελό. Η disco isolation ξεκίνησε από δύο παιδιά τους Scott και Graham, που ζουν στην απέναντι πολυκατοικία και τώρα υπάρχουν άνθρωποι μέχρι την Αυστραλία που κάνουν ακριβώς το ίδιο»

 

 
A+
A-ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ ΣΤΗΝ ΑΡΧΗ ΤΟΥ ΑΡΘΡΟΥ