Τετάρτη 27 Οκτωβρίου 2021
x

ΚΟΡΩΝΟΪΟΣ: ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΣΤΗΡΙΞΗΣ ΠΑΙΔΙΩΝ ΚΑΙ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΩΝ ΑΠΟ ΤΟΝ ΔΗΜΟ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ

Το πρόγραμμα υλοποιείται για την υποστήριξη οικογενειών από τις συνέπειες εξάπλωσης του κορωνοϊού που έχει προκαλέσει την ανατροπή της καθημερινότητας

Στο πλαίσιο στήριξης των οικογενειών παιδιών που φιλοξενούνται στους Δημοτικούς Παιδικούς Σταθμούς της Διεύθυνσης Παιδικών Σταθμών ο Δήμος Θεσσαλονίκης λειτουργεί πρόγραμμα συμβουλευτικής βοήθειας και στήριξης.

Το πρόγραμμα υλοποιείται για την υποστήριξη των οικογενειών από τις συνέπειες της εξάπλωσης του κορωνοϊού που έχει προκαλέσει την ανατροπή της καθημερινότητας και του τρόπου ζωής τους και έχει δημιουργήσει πρωτόγνωρα συναισθήματα.

Οι γονείς των παραπάνω παιδιών θα μπορούν να αποστέλλουν καθημερινά ερωτήσεις αναφορικά με θέματα πρόληψης, καθημερινής οικογενειακής ζωής και υγείας στο email: dps@thessaloniki.gr ή να κλείνουν τηλεφωνικά ραντεβού με τους Παιδιάτρους της Διεύθυνσης Παιδικών Σταθμών. στα τηλέφωνα επικοινωνίας 2310856313 και 2310944447 και ώρες 9:00 – 12:00.

Για θέματα εμπύρετων νόσων, εξανθημάτων, βήχα, ατυχημάτων ή επώδυνων συνδρομών οι γονείς θα πρέπει να επικοινωνούν με τον παιδίατρο της οικογένειας, ο οποίος γνωρίζοντας το ιστορικό θα δίνει άμεσες και εξατομικευμένες λύσεις.
A+
A-ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ ΣΤΗΝ ΑΡΧΗ ΤΟΥ ΑΡΘΡΟΥ