Skip to main content

Kορωνοϊός: Rapid test την Τρίτη και την Πέμπτη στον δήμο Αμπελοκήπων-Μενεμένης

Την Τρίτη 6 Απριλίου και την Πέμπτη 8 Απριλίου θα διενεργηθούν δωρεάν rapid test για τον κορωνοϊό στον δήμο Αμπελοκήπων - Μενεμένης.

Νέα δωρεάν rapid test θα πραγματοποιηθούν την Τρίτη 6-4-2021 και την Πέμπτη 8-4-2021 Απριλίου στον δήμο Αμπελοκήπων - Μενεμένης.

Τα τεστ θα διενεργηθούν από κλιμάκιο του ΕΟΔΥ αποτελούμενο από Κινητή Ομάδα Υγείας (ΚΟΜΥ) από τις 10π.μ. έως 14.30μ.μ. την Τρίτη στην πλατεία Εμμανουήλ Παπά, μπροστά στο Β ΚΑΠΗ (Λεωφ. 28ης Οκτωβρίου & Ελευθερίας) και την Πέμπτη στην πλατεία Τσομπάνογλου, μπροστά στον Ι. Ναό Αγίας Παρασκευής. Τη δράση συντονίζει ο Μανώλης Ιωαννίδης αντιδήμαρχος Διοίκησης & Διαχείρισης Ανθρώπινου Δυναμικού & Συντονιστής COVID-19 του δήμου Αμπελοκήπων-Μενεμένης

Υπενθυμίζεται ότι οι πολίτες που θα προσέλθουν για την εξέταση θα πρέπει να στείλουν SMS 1 στο 13033 και να έχουν απαραίτητα το ΑΜΚΑ τους και τον αριθμό κινητού τηλεφώνου τους (η ενημέρωση θα γίνει με σχετικό μήνυμα που θα σταλεί στο κινητό του πολίτη που εξετάσθηκε). Θα τηρηθούν απαρέγκλιτα τα μέτρα προστασίας κατά της διάδοσης του κορωνοϊού.