Σάββατο 31 Ιουλίου 2021
x

ΣΤΗ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ Ο ΚΩΤΣΙΟΠΟΥΛΟΣ - ΣΥΝΑΝΤΗΣΕΙΣ ΜΕ ΚΑΛΑΦΑΤΗ, ΖΕΡΒΑ ΚΑΙ ΝΙΤΣΑ

Σκοπός της επίσκεψης είναι η επικαιροποίηση του επιχειρησιακού σχεδιασμού για τη Βόρεια Ελλάδα που πλήττεται ξανά σφοδρά από την πανδημία

Επίσκεψη στη Βόρεια Ελλάδα πραγματοποιεί από χθες ο γενικός γραμματέας υπηρεσιών Υγείας Γιάννης Κωτσιόπουλος. Σκοπός της επίσκεψης είναι η επικαιροποίηση του επιχειρησιακού σχεδιασμού για τη Βόρεια Ελλάδα που πλήττεται ξανά σφοδρά από την πανδημία, ο συντονισμός όλων των υγειονομικών σχηματισμών, καθώς και η ενημέρωση των τοπικών φορέων για την κατάσταση του Εθνικού Συστήματος Υγείας.

Ο κ. Κωτσιόπουλος θα συναντηθεί σήμερα με τον υφυπουργό Εσωτερικών, αρμόδιο για θέματα Μακεδονίας-Θράκης, Σταύρο Καλαφάτη, τον δήμαρχο Θεσσαλονίκης Κωνσταντίνο Ζέρβα και τον πρόεδρο του Ιατρικού Συλλόγου Θεσσαλονίκης Νικόλαο Νίτσα.

Μετά τη συνάντησή του κ. Κωτσιόπουλου με τον κ. Καλαφάτη, που θα πραγματοποιηθεί στις 11:00 στο γραφείο του υπουργού, θα γίνουν δηλώσεις προς τους εκπροσώπους των Μέσων Μαζικής Ενημέρωσης.

Ο γενικός γραμματέας υπηρεσιών Υγείας επρόκειτο να πραγματοποιήσει χθες συσκέψεις με τους διοικητές των δύο Υγειονομικών Περιφερειών της Β. Ελλάδας Παναγιώτη Μπογιατζίδη και Δημήτρη Τσαλικάκη και τον πρόεδρο του ΕΚΑΒ-ΚΕΠΥ Νίκο Παπαευσταθίου, καθώς και με εκπροσώπους ιδιωτικών Κλινικών της Θεσσαλονίκης.
A+
A-ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ ΣΤΗΝ ΑΡΧΗ ΤΟΥ ΑΡΘΡΟΥ