Skip to main content

Κορωνοϊός: Σκέψεις για λήξη της Basket League με πρωταθλητή τον ΠΑΟ

Ο ΕΣΑΚΕ εξετάζει το φινάλε του τρέχοντος πρωταθλήματος λόγω της εξάπλωσης της νόσου ακολουθώντας το παράδειγμα της Λιθουανίας και της Ουκρανίας.

Την πρόθεση να ολοκληρώσει πρόωρα το πρωτάθλημα εξέφρασε ο ΕΣΑΚΕ, ακολουθώντας το παράδειγμα της Λιθουανίας και της Ουκρανίας.

Ο κορωνοϊός έχει αναστείλει τη δράση σε όλη την Ευρώπη, ανοίγοντας ένα πολύ σημαντικό ζήτημα και αυτό δεν είναι άλλο από το κατά πόσο θα είναι σε θέση να συνεχιστούν τα πρωταθλήματα σε κάθε χώρα.

Ήδη στην Λιθουανία και την Ουκρανία, οι διοργανώτριες αρχές ανακοίνωσαν την ολοκλήρωση των πρωταθλημάτων κάτι το οποίο βρίσκεται υπό σκέψη και στην χώρα μας, με την απόφαση να λαμβάνεται τις επόμενες μέρες.

Όπως αποκαλύπτει η εφημερίδα «Livesport», οι ιθύνοντες τον ΕΣΑΚΕ εντός της εβδομάδας και το συντομότερο δυνατόν (το αργότερο ως την Τετάρτη) θα αποφασίσουν τη λήξη του πρωταθλήματος, ανακηρύσσοντας πρωταθλητή τον Παναθηναϊκό, ο οποίος βρίσκεται και στην κορυφή της κατάταξης.

Μάλιστα στο δημοσίευμα αναφέρεται πως τα μέλη του ΔΣ έχουν κάνει ήδη τις πρώτες συζητήσεις επί του θέματος και από την πρώτη στιγμή οι ζυμώσεις που γίνονται οδηγούν στην απόφαση για οριστικό λουκέτο. Η απόφαση αναμένεται να ληφθεί κατόπιν τηλεδιάσκεψης των μελών και αναμένεται να ανακοινωθεί αμέσως.