Skip to main content

Κορωνοϊός: Σκέψεις UEFA για διακοπή Champions και Europa League!

Χρειάστηκε να φτάσει ο κορωνοϊός στο ποδόσφαιρο και να κηρυχθεί πανδημία από τον ΠΟΥ για να σκεφτεί πια σοβαρά η UEFA το ενδεχόμενο διακοπής

Φαίνεται πως στην Ευρωπαϊκή Ποδοσφαιρική Συνομοσπονδία περίμεναν τα πρώτα κρούσματα κορωνοϊού σε ποδοσφαιριστές για να κινητοποιηθούν.

Η είδηση ότι είναι θετικός στον κορωνοϊό ο Ντανιέλε Ρουγκάνι της Γιουβέντους, κάτι που σημαίνει ότι είναι πια αδύνατον να διεξαχθεί η ρεβάνς με τη Λιόν στους «16» του Τσάμπιονς Λιγκ αναγκάζουν πια την UEFA να κάνει σκέψεις για διακοπή των διοργανώσεών της.

Από την αρχή της κρίσης αυτής, η UEFA... έριξε το μπαλάκι στις κυβερνήσεις των χωρών. Ωστόσο, φαίνεται πια πως ήρθε η ώρα να πάρει και αυτή τις αποφάσεις της.

Απόψε θα γίνουν κανονικά οι πρώτοι αγώνες της φάσης των «16» του Γιουρόπα Λιγκ, κεκλεισμένων των θυρών ή με κόσμο, εκτός από τα παιχνίδια της Ίντερ με τη Χετάφε και της Ρόμα με τη Σεβίλλη.

Ωστόσο, κρίνεται πια αμφίβολο, όπως αναφέρουν τα σχετικά ρεπορτάζ, αν θα γίνουν οι ρεβάνς της επόμενης εβδομάδας, όπως και οι ρεβάνς που εκκρεμούν για τους «16» του Τσάμπιονς Λιγκ.

Όπως αναφέρει το δημοσίευμα της εφημερίδας «Marca», είναι πια έντονος ο προβληματισμός και η ανησυχία, και για το EURO που έρχεται το καλοκαίρι (αν δεν αναβληθεί τελικά για του χρόνου), ώστε στην Ευρωπαϊκή Συνομοσπονδία πέφτει πια στο τραπέζι η σκέψη να σταματήσουν οι διοργανώσεις της για άγνωστο χρονικό διάστημα!