Παρασκευή 27 Νοεμβρίου 2020
x

ΕΚΤΑΚΤΩΣ ΣΤΗ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ ΤΟΥ ΕΟΔΥ - ΣΥΝΑΝΤΗΣΕΙΣ ΜΕ ΤΖΙΤΖΙΚΩΣΤΑ-ΖΕΡΒΑ

Συναντήσεις με τον πρόεδρο του ΕΟΔΥ θα έχουν σήμερα Τζιτζικώστας και Ζέρβας με αφορμή την αύξηση κρουσμάτων κορωνοϊού στη Θεσσαλονίκη.

Στη Θεσσαλονίκη θα βρεθεί σήμερα, Πέμπτη λόγω της μεγάλης αύξησης κρουσμάτων κορωνοϊού ο πρόεδρος του Εθνικού Οργανισμού Δημόσιας Υγείας (ΕΟΔΥ) Παναγιώτης Αρκουμανέας όπου θα έχει συναντήσεις με τον περιφερειάρχη Κεντρικής Μακεδονίας, Απόστολο Τζιτζικώστα και τον δήμαρχο Θεσσαλονίκης, Κωνσταντίνο Ζέρβα.

Ο κ. Αρκουμανέας θα έχει συνάντηση, στις 12 το μεσημέρι, με τον δήμαρχο Θεσσαλονίκης. Στη συνέχεια θα έχει συνάντηση και με τον περιφερειάρχη Κεντρικής Μακεδονίας. Η συνάντηση θα πραγματοποιηθεί στην αίθουσα συσκέψεων του κτηρίου Διοίκησης της Περιφέρειας Κεντρικής Μακεδονίας στη Θεσσαλονίκη (Β. Όλγας 198, πρώτος όροφος), στις 13.30’.

Μετά τη συνάντηση, οι κ.κ. Τζιτζικώστας και Αρκουμανέας θα επισκεφτούν το ιατρείο του ΕΟΔΥ, στην είσοδο της Βίλας Αλλατίνι, εντός του αύλειου χώρου της Περιφέρειας, όπου πραγματοποιούνται τεστ για τον κορωνοϊό.

Υπενθυμίζεται ότι σήμερα στη Θεσσαλονίκη θα βρίσκονται κλιμάκια του ΕΟΔΥ αποτελούμενα και από Κινητές Ομάδες Υγείας (ΚΟΜΥ) θα πραγματοποιήσουν, δωρεάν rapid τεστ σε πολίτες, στη Νέα Παραλία, στο ύψος του αγάλματος του Μεγάλου Αλεξάνδρου, από τις 10 το πρωί έως τις 8 το βράδυ.

 
A+
A-ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ ΣΤΗΝ ΑΡΧΗ ΤΟΥ ΑΡΘΡΟΥ