Skip to main content

Κορωνοϊός: Τέταρτος νεκρός ο 53χρονος από την Κοζάνη - Ήταν στο ΑΧΕΠΑ

Ο 53χρονος, ο οποίος νοσηλευόταν στο ΑΧΕΠΑ σε κρίσιμη κατάσταση τις τελευταίες ημέρες, άφησε την τελευταία του πνοή σήμερα το πρωί.

Έχασε τη μάχη για τη ζωή ο 53χρονος άνδρας από την Κοζάνη, ο οποίος νοσηλευόταν στο νοσοκομείο ΑΧΕΠΑ της Θεσσαλονίκης με συμπτώματα κορωνοϊού, όπως επιβεβαίωσε στη Voria.gr, ο διοικητής του νοσοκομείου Παναγιώτης Παντελιάδης.

Σύμφωνα με νοσοκομειακές πηγές της Voria.gr, ο 53χρονος, ο οποίος νοσηλευόταν διασωληνωμένος στο νοσοκομείο σε κρίσιμη κατάσταση τις τελευταίες ημέρες, άφησε την τελευταία του πνοή σήμερα το πρωί.

Υπενθυμίζεται ότι ο 53χρονος από τη Σιάτιστα, μόνιμος κάτοικος Καστοριάς και εργαζόμενος στο Μικροβιολογικό του Νοσοκομείου Καστοριάς, μεταφέρθηκε εσπευσμένα στο νοσοκομείο αναφοράς της Θεσσαλονίκης την Τρίτη 10 Μαρτίου, μετά την επιδείνωση της αναπνευστικής του λειτουργίας και ενώ ήταν νοσηλευόμενος στην Παθολογική Κλινική του «Μαμάτσειου» νοσοκομείου Κοζάνης για μια ημέρα.

Διαβάστε - Λάθη στον ΕΟΔΥ καταλογίζονται για τον 53χρονο με κορωνοϊό στο ΑΧΕΠΑ

Έτσι, με τον τελευταίο απολογισμό οι νεκροί στη χώρα μας από τον κορωνοϊό φτάνουν στους τέσσερις.

Το Σάββατο, άλλα δύο άτομα έχασαν τη ζωή τους. Ο τρίτος νεκρός της Ελλάδας, ήταν άνδρας 67 ετών με υποκείμενα νοσήματα, ο οποίος νοσηλευόταν στο Νοσοκομείο Ζακύνθου και ήταν διασωληνωμένος στην ειδική μονάδα απομόνωσης, ενώ ο δεύτερος ήταν ένας 90χρονος, ο οποίος κατέληξε μετά από σοβαρές επιπλοκές πνευμονίας στο Μποδοσάκειο Νοσοκομείο Πτολεμαΐδας.

Την περασμένη Πέμπτη τα ξημερώματα ένας 66χρονος έγινε το πρώτο θύμα του ιού στην Ελλάδα. Ο άτυχος άνδρας έδινε μάχη για τη ζωή του στη μονάδα εντατικής θεραπείας του ΠΓΝ Πατρών.