Skip to main content

Κορωνοϊός: Θέμα στη New York Post οι… απείθαρχοι Θεσσαλονικείς (vid)

Η γνωστή αμερικανική εφημερίδα έδειξε σε βίντεο εικόνες από τη γεμάτη κόσμο παραλία της Θεσσαλονίκης, παρά τα μέτρα που ελήφθησαν για τον κορωνοίό

Θέμα στην ηλεκτρονική έκδοση της γνωστής αμερικανικής εφημερίδας New York Post έγιναν οι... απείθαρχοι Θεσσαλονικείς που γέμισαν τη Νέα Παραλία Θεσσαλονίκης τις προηγούμενες ημέρες, παρά τα μέτρα για την αποφυγή διασποράς του κορωνοϊού.

Η New York Post, ανέβασε στον λογαριασμό της στο Twitter πλάνα από τους χιλιάδες Θεσσαλονικείς που αγνόησαν τα έκτακτα μέτρα της κυβέρνησης και βγήκαν βόλτα σαν… να μην τρέχει τίποτα. Οι εικόνες με τα γεμάτα μαγαζιά και με αρκετό κόσμο να δείχνει πως αδιαφορεί για την κατάσταση που έχει προκαλέσει η πανδημία, τις προηγούμενες ημέρες, προκάλεσαν αίσθηση και οι Αμερικανοί προέβαλαν πλάνα από τη Θεσσαλονίκη.

Με ένα λιτό, αλλά όλο νόημα ποστ, αναφέρουν: «Πλήθος αγνοεί τις κλήσεις για να μείνει στα σπίτια του στην Ελλάδα». Στο βίντεο, που δημοσιεύθηκε την περασμένη Δευτέρα, αναφέρεται χαρακτηριστικά πως «χιλιάδες βγήκαν στους δρόμους της Θεσσαλονίκης, της δεύτερης μεγαλύτερης πόλης της Ελλάδας. Η χώρα μετρά 331 κρούσματα και 4 θανάτους».

*Εάν το βίντεο δεν εμφανίζεται, παρακολουθήστε το ΕΔΩ.