Skip to main content

Κορωνοϊός: Τι λέει ο γαμπρός από τον γάμο στη Θεσσαλονίκη

Ο γαμπρός από τον γάμο της Θεσσαλονίκης περιέγραψε όλα όσα έγιναν στο γλέντι. Συνολικά 16 άτομα έχουν βρεθεί θετικά μέχρι στιγμής

Εξιτήριο πήραν ο γαμπρός και οι καλεσμένοι του γαμήλιου πάρτι που εξελίχθηκε σε εστία μόλυνσης του κορωνοϊού.

Διαβάστε - Θεσσαλονίκη: Δύο κρούσματα κορωνοϊού από γάμο - Φόβοι για περισσότερα

Οι ασθενείς νοσηλεύτηκαν χτες, Πέμπτη στο νοσοκομείο Παπανικολάου ενώ θετικός στον κορωνοϊό είναι και ο πατέρας του γαμπρού.

Όπως αναφέρει το skai.gr, συνολικά 16 άτομα έχουν βρεθεί θετικά μέχρι στιγμής. Ο ίδιος ο γαμπρός υποστήριξε στον τηλεοπτικό σταθμό ότι στον γάμο ήταν 150 καλεσμένοι.

Σύμφωνα με το οικογενειακό περιβάλλον υπήρχε μόνο ένα άτομο που είχε έρθει από το εξωτερικό πριν από ενάμισι περίπου μήνα.

Περίπου 100 άτομα έδωσαν δείγμα, καθώς είχαν ύποπτα συμπτώματα και αναμένονται τα αποτελέσματα των εξετάσεων.

Ο γαμπρός μίλησε στον ΣΚΑΪ και την Ελένη Ιατρού για το τι συνέβη. Την Τρίτη άρχισε να νιώθει μια αδιαθεσία και ανέβασε πυρετό. Την επόμενη μέρα έλαβε μηνύματα και από κάποιους καλεσμένους που είχαν επίσης ύποπτα συμπτώματα.

Πήγαν στο νοσοκομείο όπου υπεβλήθησαν σε εξετάσεις και βγήκαν θετικοί.

«Φοβήθηκα. Οι πρώτοι γιατροί ήταν λίγο καθησυχαστικοί. Οι δεύτεροι γιατροί που με συνάντησαν γιατί αλλάξανε βάρδια λίγο με τρομάξανε είναι η αλήθεια, γιατί είδαν και τα λευκά μου χαμηλά και μου είπαν ‘είσαι ομάδα υψηλού κινδύνου’. Εκεί λίγο φοβήθηκα».

Για το γάμο είπε: «Δεν κάναμε κάτι που δεν κάνει όλος ο κόσμος. Ούτε χαιρετισμούς είχαμε στην εκκλησία, ούτε μέσα στο κέντρο περάσαμε από τα τραπέζια. Αν είχαμε τίποτα ήταν δυνατό να κάναμε το γάμο;».

Όσον αφορά το ποιος μπορεί να ήταν η «πηγή» του ιού ο γαμπρός είπε: «Το μυαλό μου δεν πάει πουθενά. Κανένας δεν ήταν άρρωστος, δεν ένιωθε άρρωστος».

Επίσης, στις Σέρρες εντοπίστηκαν 3 κρούσματα κορωνοϊού μετά από γαμήλιο γλέντι την περασμένη Κυριακή.