Skip to main content

Τι λέμε στα παιδιά για τον κορωνοϊό - Τι απαντάνε οι γιατροί(video)

Γιατροί και κοινωνικοί λειτουργοί του Χαμόγελου το Παιδιού δίνουν απαντήσεις στο ερώτημα για το πώς μιλάμε στα παιδιά για τον κορωνοϊό.

Λόγω των κρίσιμων εξελίξεων σχετικά με τον κορωνοϊό και της επιβεβλημένης ανάγκης να αντιμετωπιστούν με υπευθυνότητα και ψυχραιμία οι πρωτόγνωρες για όλους μας συνθήκες, το εξειδικευμένο επιστημονικό προσωπικό του Χαμόγελου του Παιδιού, ψυχολόγοι, κοινωνικοί λειτουργοί και παιδίατροι βρίσκονται δίπλα στους γονείς και τα παιδιά δίνοντας χρήσιμες συμβουλές και κατευθύνσεις μέσω ενημερωτικών βίντεο και αρθρογραφίας.

 Κορωνοϊός: Τι λέω στο παιδί μου; - Ρώτα το Χαμόγελο 

 "Μαμά θα πεθάνεις από τον κορωνοϊό;" "Ο παππούς και η γιαγιά κινδυνεύουν;" "Γιατί αρρωσταίνουμε;" είναι μερικές από τις ερωτήσεις που απαντώνται στο βίντεο από τους ψυχολόγους του Οργανισμού, Γιάννη και Στέφανο. Επίσης δίνονται χρήσιμες συμβουλές και κατευθύνσεις για τον τρόπο διαχείρισης του φόβου των παιδιών για τον ιό αλλά και πώς να αναπτυχθεί μία νέα ρουτίνα σε αυτή την πρωτόγνωρη κατάσταση.

 Κορωνοϊός: Τι λένε οι γιατροί;

 "Ποια είναι τα πρώτα συμπτώματα;" "Πότε πρέπει να καλέσω το γιατρό;" "Τι φάρμακα πρέπει να πάρω;" Αυτές και πολλές άλλες ερωτήσεις σας, απαντάει η παιδίατρος Νία Παναγοπούλου,