Skip to main content

Κορωνοϊός: Τηλεδιάσκεψη Μητσοτάκη με Τσιόδρα, Χαρδαλιά και Κικίλια

Στην τηλεδιάσκεψη, η οποία είναι σε εξέλιξη, συμμετέχουν μεταξύ άλλων οι Κικίλιας, Κοντοζαμάνης, Τσιόδρας, Χαρδαλιάς, Αρκουμανέας και Δρακόπουλος

Κλείνοντας την ενημέρωση των πολιτικών συντακτών, ο κυβερνητικός εκπρόσωπος, Στέλιος Πέτσας, αναφέρθηκε στην επίσκεψη που πραγματοποίησε το πρωί ο πρωθυπουργός στο Μάτι.

«Σε εξέλιξη βρίσκεται τηλεδιάσκεψη για τον Covid-19, υπό τον πρωθυπουργό, στην οποία συμμετέχουν ο υπουργός Υγείας, Βασίλης Κικίλιας, ο υφυπουργός, Βασίλης Κοντοζαμάνης, ο επικεφαλής της επιτροπής λοιμωξιολόγων του υπουργείου Υγείας, Σωτήρης Τσιόδρας, ο υφυπουργός Πολιτικής Προστασίας, Νίκος Χαρδαλιάς, ο πρόεδρος του ΕΟΔΥ, Παναγιώτης Αρκουμανέας και ο Κίμων Δρακόπουλος, καθηγητής Επιστήμης των Δεδομένων», είπε ο κ. Πέτσας.

Επίσης, σημείωσε ότι «στις 15:00, ο πρωθυπουργός, θα παραστεί στη Βουλή για την Παγκόσμια Ημέρα κατά της Εμπορίας Ανθρώπων, όπου θα απευθύνει ομιλία στο Σώμα η Πρόεδρος της Δημοκρατίας, κα Κατερίνα Σακελλαροπούλου. Αύριο, στις 10:00, θα συνεδριάσει, υπό τον πρωθυπουργό, το υπουργικό συμβούλιο».