Skip to main content

Κορωνοϊός: Το μήνυμα του «Liverpool Thessaloniki Branch» για Ατλέτικο

O Σύνδεσμος Φιλάθλων Λίβερπουλ Θεσσαλονίκης ενημέρωσε πως θα ανοίξει κανονικά απόψε στις 21:00 ωστόσο εφιστά την προσοχή στα μέλη του λόγω της νόσου.

Σε ενημέρωση προς τα μέλη του ενόψει της αποψινής συγκέντρωσης στα γραφεία για τη ρεβάνς των «16» του Champions League, Λίβερπουλ-Ατλέτικο Μαδρίτης προχώρησε το «Liverpool Thessaloniki Branch».

Συγκεκριμένα, ο Σύνδεσμος Φιλάθλων Λίβερπουλ Θεσσαλονίκης ενημέρωσε πως θα ανοίξει κανονικά απόψε στις 21:00 ωστόσο κινητοποιείται λόγω της εξάπλωσης του κορωνοϊού καλώντας όλους όσοι δεν αισθάνονται εντελώς υγιείς ή έχουν ταξιδέψει πρόσφατα σε Ασιατικές χώρες ή την Ιταλία να παραμείνουν απομονωμένοι και προστατευμένοι στο σπίτι τους ζητώντας οπωσδήποτε ιατρική συμβουλή.

Αναλυτικά τα όσα αναφέρει ο «κόκκινος» σύνδεσμος στην πόλη:

«Ο σύνδεσμός μας θα ανοίξει σήμερα Τετάρτη, 11 Μαρτίου στις 21:00 για τον επαναληπτικό αγώνα της ομάδας μας για το θεσμό του Champions League.

Επειδή υπάρχει η γενική κινητοποίηση για τις προφυλάξεις από τον κορωναϊού COVID-19, θα θέλαμε να επιστήσουμε την προσοχή όλων των μελών στα παρακάτω προληπτικά μέτρα που αποτρέπουν την διασπορά μετάδοσης του ιού:

Όποιο μέλος δεν νιώθει εντελώς υγιές και έχει, έστω και σε ελαφρά μορφή, τα συμπτώματα της γρίπης (καταρροή, πονόλαιμο, πυρετό ή βήχα), παρακαλείται να παραμείνει απομονωμένο και προστατευμένο στο σπίτι του και να ζητήσει οπωσδήποτε ιατρική συμβουλή.

Επίσης, όποιο μέλος έχει ταξιδέψει πρόσφατα, ειδικά σε χώρες όπως η Ιταλία ή σε περιοχές της Ασίας που έχουν μεγάλη έξαρση στη διασπορά του ιού, παρακαλείται επίσης να παραμείνει απομονωμένο και να μιλήσει με τον ΕΟΔΥ (τηλ. 210 5212000 ή 1135 – https://eody.gov.gr/).

Επειδή ο κορωναϊός διαδίδεται κυρίως μέσω της αναπνευστικής οδού, θα πρέπει να καλύπτουμε το στόμα και τη μύτη με κάποιο μαντήλι ή το μανίκι ή τον λυγισμένο αγκώνα όταν βήχουμε ή φτερνιζόμαστε. Πετάμε αμέσως το μαντήλι σε κλειστό κάδο και πλένουμε τακτικά τα χέρια με σαπούνι και νερό ή με αλκοολούχο διάλυμα.

Αποφεύγουμε να αγγίζουμε τη μύτη, το στόμα και τα μάτια μας. Τα χέρια αγγίζουν πολλές επιφάνειες που μπορεί να είναι μολυσμένες με τον ιό. Εάν αγγίξουμε τα μάτια, το στόμα ή τη μύτη μας, μπορεί να μεταφέρουμε τον ιό από την επιφάνεια στον εαυτό μας.

Συνιστάται η χρήση αντισηπτικών διαλυμάτων και το συχνό πλύσιμο των χεριών.

Το ΔΣ».