Skip to main content

Κορωνοϊός: Το τελευταίο αντίο στον 67χρονο Ζακυνθινό που έχασε τη μάχη

Ο 67χρονος ήταν το δεύτερο θύμα της νόσου στη χώρα μας, που πλέον αριθμεί τρεις νεκρούς, μετά και τον θάνατο 90χρονου στην Πτολεμαΐδα.

Υπό αυστηρά υγειονομικά μέτρα έγινε το απόγευμα του Σαββάτου η ταφή του 67χρονου ο οποίος το πρωί της ίδιας μέρας έχασε τη μάχη που έδινε για τη ζωή του, προσβεβλημένος από τον κορωνοϊό και ενώ νοσηλευόταν διασωληνωμένος στον ειδικό χώρο του Νοσοκομείου Ζακύνθου.

Όπως αναφέρει το «ermisnews», ο 67χρονος υπέκυψε μόλις δύο 24ωρα μετά τη μεταφορά του στο νοσοκομείο.  Πρόκειται για γνωστό και ιδιαίτερα αγαπητό μέλος της κοινωνίας της Ζακύνθου. Όπως έγινε γνωστό, ο ασθενής είχε έρθει σε επαφή με το γκρουπ που είχε επιστρέψει από τους Αγίους Τόπους. Σύμφωνα με πληροφορίες από το Νοσοκομείο Ζακύνθου, ο άτυχος άντρας είχε βεβαρημένο ιστορικό υγείας. Ο 67χρονος πριν από λίγες ημέρες είχε συνοδεύσει συγγενικό του πρόσωπο, που νοσηλευόταν στο Πανεπιστημιακό Νοσοκομείο του Ρίου. Αμέσως μετά ο άτυχος άντρας άρχισε να εμφανίζει συμπτώματα του ιού.

Σύμφωνα πληροφορίες, αυτή είναι η πρώτη ταφή ασθενούς που προσβλήθηκε από κορωνοϊό και ελήφθησαν τα προβλεπόμενα από τον νόμο μέτρα τα οποία επιτηρούσε αρμόδιος υγειονομικός υπάλληλος της Διεύθυνσης Υγείας της Περιφερειακής Ενότητας Ζακύνθου.

Ο 67χρονος ήταν το δεύτερο θύμα του κορωνοϊού στη χώρα μας, που πλέον αριθμεί τρεις νεκρούς, μετά και τον θάνατο 90χρονου στην Πτολεμαΐδα.