Skip to main content

Δήμος Θεσσαλονίκης: Τρία κρούσματα κορωνοϊού στην Πολεοδομία- Κλείνει η υπηρεσία

Κλείνει μέχρι την Παρασκευή η Πολεοδομία του δήμου Θεσσαλονίκης καθώς βρέθηκαν θετικοί τρεις εργαζόμενοι - Πώς θα γίνεται η εξυπηρέτηση.

Τρεις εργαζόμενοι στην Πολεοδομία του δήμου Θεσσαλονίκης βρέθηκαν θετικοί στον κορωνοϊό, με την υπηρεσία να μένει κλειστή μέχρι την Παρασκευή, προκειμένου να γίνουν όλες οι απαραίτητες ενέργειες.

Όπως σημείωσε στη Voria.gr ο αντιδήμαρχος Κοινωνικής Πολιτικής και υπεύθυνος για θέματα κορωνοϊού στον δήμο, Χάρης Αηδονόπουλος, αμέσως μετά την ενημέρωση των εργαζομένων ότι νοσούν, δόθηκαν όλες οι απαραίτητες οδηγίες στο λοιπό προσωπικό προκειμένου να υποβληθούν σε rapid test.

Συγκεκριμένα, σύμφωνα με τον ίδιο, όσοι είχαν επαφή με επιβεβαιωμένο κρούσμα πριν τέσσερις μέρες, παραπέμφθηκαν για έλεγχο στο δημαρχείο Θεσσαλονίκης, όπου βρίσκονται σήμερα κλιμάκια του ΕΟΔΥ, ενώ οι υπόλοιποι θα κάνουν τεστ με μέριμνα του δήμου όταν περάσουν τουλάχιστον τέσσερις μέρες για να φανεί αν νοσούν.

Σύμφωνα με τον κ. Αηδονόπουλο, στο κτήριο της υπηρεσίας θα παραμείνουν δύο εργαζόμενοι, που έχουν αναπτύξει αντισώματα, για να μην υπάρξουν προβλήματα στην τηλεφωνική εξυπηρέτηση. Πρόσθεσε ακόμα ότι το υπόλοιπο προσωπικό να συνεχίσει να εργάζεται με τηλεργασία, ενώ θα γίνουν όλες οι απαραίτητες απολυμάνσεις.

Τόνισε ακόμα ότι δεν συντρέχει λόγος ανησυχίας για απώλεια ημερομηνιών, δηλαδή να χάσουν προθεσμίες οι πολίτες, καθώς ήδη έχουν δοθεί παρατάσεις από το υπουργείο Εργασίας.