Δευτέρα 17 Μαΐου 2021
x

ΚΟΡΩΝΟΪΟΣ-ΞΑΝΘΗ: ΕΒΡΙΣΑΝ ΚΑΙ ΧΤΥΠΗΣΑΝ ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΟΥΣ ΠΟΥ ΠΗΓΑΝ ΝΑ ΔΙΑΛΥΣΟΥΝ ΠΑΡΤΙ

Σύμφωνα με την ΕΛΑΣ, όταν αστυνομικοί διαπίστωσαν τη διοργάνωση πάρτι σε σπίτι και μπήκαν μέσα, τρία άτομα τους εξύβρισαν και τους απείλησαν.

Επεισοδιακός ήταν ο έλεγχος αστυνομικών στην Ξάνθη, όταν επιχείρησαν να επιβάλλουν πρόστιμα σε τρία άτομα για διοργάνωση πάρτι σε σπίτι παρά τα μέτρα πρόληψης για τον κορωνοϊό.

Οι τρεις ημεδαποί, συνελήφθησαν το βράδυ της Πέμπτης, 17 Δεκεμβρίου, από αστυνομικούς του Αστυνομικού Τμήματος Ξάνθης, κατηγορούμενοι για παραβίαση των μέτρων για την πρόληψη ασθενειών, διατάραξη κοινής ησυχίας, απειλή, απείθεια, εξύβριση και βία κατά υπαλλήλων, κατά περίπτωση.

Ειδικότερα, στο πλαίσιο αστυνομικού ελέγχου μετά τη διαπίστωση διατάραξης κοινής ησυχίας και πραγματοποίηση ιδιωτικής συνάθροισης στην οικία του ενός, οι άλλοι δύο, σύμφωνα με την ΕΛΑΣ, εξύβρισαν και απείλησαν τους αστυνομικούς, καθώς επίσης ο ένας αρνήθηκε τον έλεγχο και ο δεύτερος με τη χρήση βίας επιχείρησε να αποφύγει τη σύλληψη.

Στον ιδιοκτήτη της οικίας επιβλήθηκε διοικητικό πρόστιμο 3.000 ευρώ και στους άλλους συλληφθέντες επιβλήθηκαν διοικητικά πρόστιμα των 300 ευρώ για παραβίαση των μέτρων για τον περιορισμό της διάδοσης του κορωνοϊού.

Οι συλληφθέντες, με τη δικογραφία που σχηματίσθηκε σε βάρος τους, οδηγήθηκαν στον κ. Εισαγγελέα Πρωτοδικών Ξάνθης.
A+
A-ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ ΣΤΗΝ ΑΡΧΗ ΤΟΥ ΑΡΘΡΟΥ