Skip to main content

Κως: 25χρονος συνελήφθη για βιασμό 17χρονης και μετά προσπάθησε να δωροδοκήσει αστυνομικό

Συνελήφθη 25χρονος μετά από καταγγελία 17χρονης Γερμανίδας για βιασμό στην Κω - Έπειτα ήθελε να δωροδοκήσει αστυνομικό για να... κλείσει την υπόθεση

Ένας 25χρονος Αλβανός συνελήφθη στην Κω μετά από καταγγελία για βιασμό, ενώ στη συνέχεια αποπειράθηκε να δωροδοκήσει αστυνομικό για να τον αφήσει ελεύθερο.

Σύμφωνα με το rodiaki.gr, οι αστυνομικοί συνέλαβαν τον 25χρονο Αλβανό μετά από καταγγελία 17χρονης Γερμανίδας στο Τμήμα Ασφαλείας της Κω για βιασμό. Ειδικότερα, η ίδια είπε ότι γνωρίστηκαν σε μαγαζί και κατέληξαν σε παραλία του νησιού τις πρώτες πρωινές ώρες, όταν και έγινε το περιστατικό.

Οι αστυνομικοί εντόπισαν και συνέλαβαν τον 25χρονο, ο οποίος επιβεβαίωσε ότι είχαν ερωτικές περιπτύξεις αλλά αρνήθηκε τις κατηγορίες και δήλωσε ότι όλα έγιναν με τη συγκατάθεση της Γερμανίδας.

Μάλιστα, ο ίδιος ζήτησε από τους αστυνομικούς να κλείσουν την υπόθεση, να τον αφήσουν να φύγει και εκείνος θα τους κεράσει καφέ ή τέλος πάντων να τους έδινε ότι του ζητούσαν.

Τελικά, ο 25χρονος συνελήφθη και σχηματίστηκε δικογραφία εις βάρος του για βιασμό και δωροδοκία, με αποτέλεσμα να παραπεμφθεί στη δικαιοσύνη.