Παρασκευή 10 Ιουλίου 2020
x

ΚΟΣΜΗΜΑΤΟΠΩΛΕΣ: ΑΧΑΡΑΚΤΗΡΙΣΤΕΣ ΟΙ ΔΗΛΩΣΕΙΣ ΜΠΟΥΤΑΡΗ ΓΙΑ ΤΟ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ

Πληροφορούμε τον Δήμαρχο ότι οι επισκέπτες της πόλης έχουν την παιδεία να αντιλαμβάνονται που πατούν, λένε οι Κοσμηματοπώλες.

«Οι δηλώσεις του Δημάρχου Θεσσαλονίκης κ. Μπουτάρη περί αλλαγής του ονόματος του Σταθμού Υπεραστικών Λεωφορείων "Μακεδονία" και του Αεροδρομίου "Μακεδονία" με το πρόσχημα να μην προκαλεί σύγχυση στους τουριστικούς επισκέπτες της πόλης μας για το εάν βρίσκονται στην Ελλάδα ή στα Σκόπια, είναι ανεπίτρεπτες και ανεδαφικές», αναφέρει σε ανακοίνωσή του ο Σύλλογος Κοσμηματοπωλών Ωρολογοπωλών Θεσσαλονίκης.

Σύμφωνα με τους ίδιους, «το μόνο που πετυχαίνει με τα λεγόμενα του ο κ. Μπουτάρης είναι να προκαλεί και να πλήττει ευθέως το πατριωτικό συναίσθημα και το εθνικό φρόνημα των Eλλήνων».

Ο Σύλλογος Κοσμηματοπωλών Ωρολογοπωλών Θεσσαλονίκης απορρίπτει και την παραμικρή υπόνοια αλλαγής ονόματος του Σταθμού Υπεραστικών Λεωφορείων "Μακεδονία" και του Αεροδρομίου "Μακεδονία" έστω και υπό μορφή αστεϊσμού, τονίζουν.

«Πληροφορούμε τον Δήμαρχο ότι οι επισκέπτες της πόλης μας έχουν την παιδεία να αντιλαμβάνονται ότι πατούν στα χώματα της μοναδικής ελληνικής Μακεδονίας», καταλήγει η ανακοίνωση.
A+
A-ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ ΣΤΗΝ ΑΡΧΗ ΤΟΥ ΑΡΘΡΟΥ