Skip to main content

Κοσμοσυρροή στο Βελλίδειο για την ομιλία Μητσοτάκη (φωτο+video)

Στην ομιλία του Κυριάκου Μητσοτάκη παρευρίσκονται και οι πρώην πρόεδροι και πρωθυπουργοί Κώστας Καραμανλής και Αντώνης Σαμαράς.

Παρουσία πλήθους κόσμου και όλων των κορυφαίων στελεχών της Νέας Δημοκρατίας η αποψινή ομιλία του προέδρου του κόμματος Κυριάκου Μητσοτάκη στο συνεδριακό κέντρο «Ι. Βελλίδης».

Στην ομιλία του Κυριάκο Μητσοτάκη είναι όλα τα πρωτοκλασάτα στελέχη της ΝΔ καθώς και οι πρώην πρόεδροι και πρωθυπουργοί Κώστας Καραμανλής, Αντώνης Σαμαράς και Βαγγέλης Μεϊμαρακης. Και οι τρεις  έγιναν δεκτοί με επευφημίες αγκαλιές και χειροκροτήματα.

Το πιο δυνατό χειροκρότημα ήταν όμως για τον Κυριάκο Μητσοτάκη ο οποίος προσήλθε στο «Βελλίδειο» με τη σύζυγό του Μαρέβα, λίγο μετά τις 20.00 το βράδυ του Σαββάτου.

Τις προηγούμενες ημέρες είχε πραγματοποιηθεί απίστευτα μεγάλη κινητοποίηση με υπεραριθμες προσκλήσεις, που είχε ως αποτέλεσμα να μείνει εκτός αίθουσας πάρα πολύς κόσμος, να γίνουν φραστικά επεισόδια και στην κεντρική αίθουσα να έχει δημιουργηθεί το αδιαχώρητο.

Χαρακτηριστικό είναι ότι ακόμη και ευρωβουλευτές, όπως ο κ. Κύρτσος δυσανασχετουσε με την αποπνικτική ατμόσφαιρα και αδυνατούσε να προσεγγίσει τις πρώτες σειρές των καθισμάτων.

Εντύπωση προκάλεσε στον κόσμο η παρουσία του δημάρχου Θεσσαλονίκης Γιάννη Μπουταρη που έγινε δεκτός με χαμόγελα και χωρίς παρατράγουδα από τους νεοδημοκράτες και κάθισε δίπλα στον περιφερειάρχη Κεντρικής Μακεδονίας Απόστολο Τζιτζικώστα.

Η Ντόρα Μπακογιάννη, ο Άδωνις Γεωργιάδης, ο Κωστής Χατζηδάκης, ο Δημήτρης Αβραμόπουλος,  ο πρέσβης των ΗΠΑ στην Ελλάδα, Geoffrey R. Pyatt, ο Μητροπολίτης Θεσσαλονίκης κ.κ. Άνθιμος, και οι κ.κ. Απόστολος Τζιτζικώστας και Γιάννης Μπουτάρης συνέθεταν την πρώτη σειρά.