Skip to main content

Κοσμοσυρροή στο Δημαρχείο για τους ημιυπαίθριους

Σχεδόν 9.000 υποθέσεις τακτοποίησης ημιυπαίθριων έχουν παραληφθεί και εξυπηρετηθεί τις τελευταίες 20 ημέρες στο Δημαρχείο Θεσσαλονίκης.

Σχεδόν 9.000 υποθέσεις τακτοποίησης των ημιυπαίθριων χώρων και άλλων πολεοδομικών υπερβάσεων, έχουν παραληφθεί και εξυπηρετηθεί τις τελευταίες 20 ημέρες στο Δημαρχείο Θεσσαλονίκης, όπως δήλωσε ο  αντιδήμαρχος Αστικού Σχεδιασμού Πολεοδομίας και Δικτύων, Ανδρέας Κουράκης.

Ειδικότερα, ο κ. Κουράκης σημείωσε πως από τις 12-01-2011 και μέχρι την 04-02-2011 έχουν παραληφθεί και εξυπηρετηθεί 8.888 υποθέσεις από ενδιαφερόμενους που προσήλθαν με απόλυτη σειρά προτεραιότητας στο Δημαρχείο, στις ημερομηνίες που ανακοινώθηκαν. Σημείωσε, δε, ότι το ίδιο διάστημα εκδήλωσαν ενδιαφέρον 3.733 νέες υποθέσεις για τις οποίες προγραμματίζεται η παραλαβή τους μέχρι τη λήξη της προθεσμίας.

Κατά τον ίδιο, σε εξέλιξη βρίσκεται και ο υπολογισμός των αναλογούντων προστίμων, τα οποία θα αποσταλούν ταχυδρομικά στους ενδιαφερόμενους στη διεύθυνση που δήλωσαν.

Εξάλλου, υπενθύμισε πως όσοι ενδιαφερόμενοι δεν έχουν εξυπηρετηθεί μέχρι σήμερα και των οποίων η ημερομηνία ελέγχου έχει παρέλθει , μπορούν να προσέρχονται εμβόλιμα χωρίς άλλη διαδικασία, στην Αίθουσα Πολλαπλών Χρήσεων του Δημαρχείου.

Σημειώνεται ότι εκτός από τα ακίνητα πού βρίσκονται στον Δήμο Θεσσαλονίκης εξυπηρετούνται και οι ανάγκες ακινήτων των Δήμων Πυλαίας-Χορτιάτη και Νεάπολης-Συκεών, καθώς επίσης και των Δημοτικών Ενοτήτων Πολίχνης και Ευκαρπίας του Δήμου Παύλου Μελά.