Skip to main content

Κωστένογλου: Πήραμε μια νίκη χρυσάφι, πάνω από όλα το αποτέλεσμα

O προπονητής των κιτρινόμαυρων έδωσε συγχαρητήρια στους παίκτες του παρά το γεγονός πως δεν είχαν την ιδανικότερη παρουσία

Την ικανοποίησή του για τη νίκη του Άρη κόντρα στον Αιγινιακό αλλά όχι από την εμφάνιση των πακτών του εμφανίστηκε με δηλώσεις του στη συνέντευξη Τύπου, ο Νίκος Κωστένογλου.

Αναλυτικά τα όσα δήλωσε ο προπονητής των κιτρινόμαυρων:

Για το ματς: «Είμαστε σε ένα κομβικό σημείο. Το θέαμα δεν μας εκφράζει ούτε μας ικανοποιεί. Το αποτέλεσμα προέχει από οτιδήποτε άλλο. Η ομάδα μας γενικότερα, δεν είχε την ιδανικότερη παρουσία. Καταφέραμε να προηγηθούμε. Αξίζουν συγχαρητήρια στα παιδιά, έδειχναν δυσκολίες στον τρόπο ανάπτυξης, κι όμως έγινε, κατέθεσαν την ψυχή τους. Ο Αιγινιακός μπορεί να είχε κατοχή, αλλά δεν μας δημιούργησε φάση. Τα επόμενα ματς θα είναι πολύ δύσκολα, θα κριθούν όλα την τελευταία αγωνιστική. Έχει γίνει ένα λάθος, δεν πρέπει να κοιτάμε τις άλλες ομάδες, αλλά πως θα βελτιώσουμε τον Άρη. Ευχαριστώ στον κόσμο, αισιοδοξώ ότι και η εικόνα μας στο εντός θα είναι καλύτερη και ο κόσμος θα είναι δίπλα μας».

Για το αν παρατήρησε βελτίωση στην ομάδα: «Είχαμε ένα αγωνιστικό πλάνο, είχε μία οργάνωση αμυντικά. Βελτιωμένη στις στατικές φάσεις. Όλα αυτά μπορεί να μην με ικανοποιούν, αλλά τη δεδομένη στιγμή, αξίζουν συγχαρητήρια στα παιδιά. Εδώ που φτάσαμε δεν υπάρχουν περιθώρια για απώλειες. Η νίκη είναι χρυσάφι τη δεδομένη χρονική στιγμή».