Skip to main content

Κούδας: Η νέα Τούμπα θα πρέπει να εξυπηρετεί το κόσμο του ΠΑΟΚ

O «Μεγαλέξανδρος» υποστήριξε ότι ο Δικέφαλος δείχνει το ανθρώπινο πρόσωπό του και στηρίζει τους ανθρώπους που αντιμετωπίζουν δυσκολίες

Το «παρών» στην εκδήλωση που διοργάνωσε ο ΠΑΟΚ για τη συμπλήρωση των 91 χρόνων ιστορίας του προσφέροντας βοήθεια στους ανθρώπους που το έχουν ανάγκη έδωσε ο Γιώργος Κούδας.

O «Μεγαλέξανδρος» μιλώντας στον ραδιοφωνικό σταθμό «Metropolis» υποστήριξε ότι η ομάδα δείχνει το ανθρώπινο πρόσωπο της και στηρίζει τους ανθρώπους που αντιμετωπίζουν δυσκολίες.

Επιπλέον, τόνισε ότι η απόφαση για το γήπεδο είναι πάρα πολύ σοβαρή και θα πρέπει το νέο να εξυπηρετεί τις ανάγκες του λαού του Δικεφάλου.

Αναλυτικά τα όσα δήλωσε ο κ. Κούδας:

Για την εκδήλωση: «Εισέπραξα 58 χρόνια αγάπη από τον ΠΑΟΚ. Δίνουμε αγάπη. Πάντα έδινε ο ΠΑΟΚ και τώρα ιδιαίτερα σε αυτές τις δύσκολες στιγμές που περνά η πλειονότητα των συνανθρώπων μας, σε αυτό το σημείο δείχνει το ανθρώπινο πρόσωπο του. Μας δίνει την ευχέρεια να κάνουμε περισσότερα πράγματα».

Για το νέο γήπεδο: «Η απόφαση είναι πολύ σοβαρή. Θα μετρήσει η γνώμη του κόσμου. Θέλουμε μια καινούργια Τούμπα αλλά μπορούμε να βαφτίσουμε κάτι νέο ως Τούμπα. Το νέο υπερσύγχρονο γήπεδο πρέπει να εξυπηρετεί όλο τον κόσμο. Είναι καλό για την ομάδα αλλά εάν γίνει στην Τούμπα θα πρέπει να εξυπηρετήσει αυτόν τον κόσμο. Είναι μια απόφαση που θα πάρει ο Ιβάν μετά από όλες τις διεργασίες που θα γίνουν και θα καταλήξει σε ένα αποτέλεσμα».