Skip to main content

Κούδας: Οι παίκτες του ΠΑΟΚ έδειξαν ποιος είναι ο πρωταθλητής (video)

Ο «Μεγαλέξανδρος» του «Δικεφάλου» μίλησε για την κατάκτηση του κυπέλλου Ελλάδος, τα συναισθήματα του και την επόμενη μέρα

Tη σφραγίδα για το ποιος είναι ο φετινός πρωταθλητής και κυπελλούχος στον τελικό κυπέλλου με την ΑΕΚ στο ΟΑΚΑ έβαλε ο ΠΑΟΚ σύμφωνα με τα όσα δήλωσε μιλώντας στον ρ/σ «Metropolis», ο Γιώργος Κούδας.

Αναλυτικά τα όσα δήλωσε ο «Μεγαλέξανδρος»:

Για τον τελικό κυπέλλου: «Δεν έχω φωνή για να τραγουδήσω στη σκηνή αλλά τραγούδησα στην Καλογρέζα. Κατά τη διάρκεια του παιχνιδιού μιλούσα με τον Άγγελο Αναστασιάδη γιατί είχα αρχίσει να ανησυχώ με τις τρεις χαμένες φάσεις αλλά ο Άγγελος με σκούντησε και μου είπε: «Μη φοβάσαι είναι πεθαμένοι, θα χάσουν».

Συνέχισε: «Οι ποδοσφαιριστές έδειξαν ποιος είναι ο πρωταθλητής και ο κυπελλούχος. Μπήκε η σφραγίδα. Ο ΠΑΟΚ παρουσιάστηκε ως μια ομάδα που μετά από κάποιους αγώνες πήγε τρένο μέχρι τον τελικό κυπέλλου».

Για το ποιος ήταν ο καλύτερος του τελικού: «Εγώ θα ψηφίσω την ομάδα. Ποιον να πάρεις. Ο Βιεϊρίνια, ο Κάνιας όλοι ήταν μια ομάδα και αυτό που με χαροποιεί είναι ότι οι παίκτες που παίζουν ή μπαίνουν, είναι ο ένας καλύτερος από τον άλλο. Δεν μπορείς να ξεχωρίσεις κανέναν. Είναι ομάδα».

Για την επόμενη μέρα: «Ο Λουτσέσκου και γενικά όλο το τιμ θα πρέπει να δουλέψει σωστά και να κάνει σωστές επιλογές. Υπάρχουν τρία παιδιά, Ουάρντα, Χατζηισαϊας και Γιαννούλης, που δείχνουν καλό πρόσωπο και είναι παίκτες που χτίζουν και το αύριο. Υπάρχει και ο Λάμπρου στον Πανιώνιο και ο Χαρίσης που έκανε καλή χρονιά αλλά αυτά θα τα δουν ο προπονητής και το τεχνικό τιμ. Αυτοί θα κρίνουν τι χρειάζεται η ομάδα».

Για το ποιον θα έφερνε στην Τούμπα από τους Ουάρντα, Χατζηισαϊα και Γιαννούλη: «Έχουμε τρεις αλλά ο προπονητής μπορεί να δει και να διαπιστώσει ποιος από αυτούς θα ταιριάξει στο δικό του στυλ παιχνιδιού».

Για τις χαμένες ευκαιρίες του Πρίγιοβιτς: «Όταν συζητάμε για ομάδα αυτό είναι που θέλω να βλέπω. Ήταν ομάδα. Ο Πρίγιοβιτς δεν έβαλε το γκολ εκείνο αλλά πείσμωσε και ήταν ένας από τους καλύτερους του γηπέδου».

Για το εάν πάει για το νταμπλ ο ΠΑΟΚ την επόμενη σεζόν: «Μέσα στο γήπεδο εάν δυναμώσει λίγο περισσότερο και λειτουργήσουν όλα σωστά μπορεί να αποδείξει ότι ξεκινά τη σεζόν για τους δύο τίτλους».